Yatak pozu sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz haftalarda evini değiştiren ve yeni bir yere taşınan oyuncu İrem Sak, sosyal medya hesabından yeni evine dair paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Yatak pozu sosyal medyayı salladı!

Son olarak Güldür Güldür adlı komedi programında izlediğimiz ve bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu İrem Sak, her ne kadar yeni bir proje ile karşımıza çıkmasa da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla kendisini hatırlatmaya devam ediyor.

Geride bıraktığımız haftalarda yeni bir eve geçen Sak, buradan paylaşımlar yaparak takipçilerine yeni yaşamıyla ilgili bilgiler veriyor.

Evinin penceresinden yolda çalışan işçilerin görüntülerini esprili bir şekilde paylaşan Sak bu defa da yatağında çektiği bir kareyi hesabından paylaştı. Yatak karesini, Türkçesi ‘Merhaba’ olan ‘Hi’ notu ile paylaşan İrem Sak böylelikle cesaret isteyen bir paylaşıma imza attı. Güzel oyuncu takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X