Yatırım için planlı elektrik kesintileri

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2016-2020 tarife döneminde hizmet bölgesine 1,3 milyar liralık yatırım ve bakım çalışmaları planlandığı ifade edildi.

Yatırım için planlı elektrik kesintileri

Bölgesinde bulunan elektrik dağıtım şebekesini yenilemek amacıyla gerçekleştirilen planlı kesintilerle tüketicilere daha kaliteli ve sürdürebilir elektrik hizmeti verilmesinin amaçlandığı belirtilen açıklamada, ”Bu kapsamda, elektrik dağıtım şebekesinde arızalar dışında, yatırımları gerçekleştirebilmek, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamak için planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Mevcut yasal düzenlemeler gereği enerji altında çalışmak mümkün olmadığı yapılan için planlı elektrik kesintileri, çeşitli iletişim araçları üzerinden tüketicilere önceden bilgi vermek kaydıyla gerçekleştirilecek” denildi.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’dan oluşan hizmet bölgesinde 2,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sağlayan UEDAŞ’ın uyguladığı planlı kesintileri İnternet adresinden ve mobil uygulaması üzerinden erişilebilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X