Yatırımlar sürecek

Gemlik’in, Bursa’nın denize açılan kapısı ve vizyonu olduğunu ifade eden Altepe, kentin tüm ilçelerinde hizmet ve yatırımların süreceğini söyledi.

Yatırımlar sürecek

CEMAL KIRGIZ

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın evsahipliğinde Atatepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve 15 ilçe belediye başkanı katıldı.

 

Gemlik’in Bursa’nın denize açılan kapısı, vizyonu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, proje ve yatırımların süreceğini söyledi. Altepe, Çarşı Deresi rekreasyon projesinin çevre yolu, bölge hastanesi, Cihatlı Mahallesi’ne yönelik ikinci etap çalışmaları ile birlikte termal tesis projesinin de Gemlik’e yakışacağını ifade etti. Belediyeler arası uyum ve koordinasyona da vurgu yapan Recep Altepe, Bursa’nın tüm ilçelerinde hizmet ve yatırımların süreceğini vurguladı. 

PROJELERİ ANLATTI

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da toplantıda yaptığı konuşmada, görevde bulunduğu 4,5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaları anlattı. Yılmaz, yapılan ve kısa, orta ve uzun vadeli projeler hakkında bilgi verdi. Yılmaz ayrıca, dere rekreasyon çalışmaları, kentsel dönüşüm hizmetleri, toplu konut projeleri, Büyükşehir destekli alt yapı ve sportif yatırımları anlattı. Yılmaz, kent estetiği, gençlik merkezleri, kapalı pazaryeri, iki açık pazaryeri, kent konseyi etkinlikleri, sosyal ve kültürel çalışmalar ile engellilere yönelik hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, turizme yönelik yatırımlar, sahillerin düzenlenmesi, tarihi hamam, konak restore çalışmaları, spor tesisleri, alt yapı gibi konular ile Çarşı Deresi rekreasyon projesinin de Gemlik’in marka değerini yükselttiğini ifade etti. Yılmaz, toplu konut çalışmaları ve ilçenin deprem riskine yönelik projeler, teleferik projesi ve Büyük Kumla Barajı ile Bölge Hastanesi projelerinin de önemine değindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X