‘Yatırımlarımız devam edecek’

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Adliye Mahallesi’nin yatırımlarla yenilendiğini söyledi. Mahalle içi yolları 4 metre daha genişlettiklerini belirten Refik Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile birlikte mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi.

‘Yatırımlarımız devam edecek’

CEMAL KIRGIZ

Yılmaz, BUSKİ tarafından mahallenin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gideri gibi altyapı sorununun tamamen çözüldüğünü ifade ederek, Gemlik Belediyesi olarak da üst yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını kaydetti. Yol genişletme ve duvar yapım çalışmalarıyla birlikte parke taşı döşeme çalışmalarını da başlattıklarını belirten Refik Yılmaz, mahalle içindeki tehlike saçan metruk bina yıkımlarını da gerçekleştirerek, nefes alacak alanlar kazandırdıklarını söyledi. Yılmaz, “Altyapı ve üstyapı çalışmalarını aynı anda tamamlıyoruz. Adliye Mahallemize yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik ile birlikte Adliye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi binasını da ziyarette bulunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kooperatife yönelik teknolojik araç takviyesinin yanı sıra, tuzsuz zeytin üretimine yönelik de destek verdiklerini ifade etti. Ziraat Odası binasını da Gemlik Belediyesi olarak yaptıklarını anlatan Yılmaz, zeytin üreticisi başta olmak üzere tarımsal yönde hizmetlerin de süreceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X