Yavru kediler sahiplerini bekliyor

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ndeki 50 yavru kedi sahiplerini bekliyor.

Yavru kediler sahiplerini bekliyor

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi sahiplendirme projelerine büyük önem vermeye devam ediyor. Binlerce sokak hayvanını yeni yuvalarına kavuşturan merkez, dünyaya yeni gelen sokak kedilerinden 50 yavru için vatandaşların ilgisini bekliyor. Birbirinden tatlı yavru kediler, sahiplerini beklerken kendi aralarında oynamayı da ihmal etmiyor. Kimi yavru kaldıkları barınaktaki çitlere tırmanmaya çalışırken, kimileriyse kendilerini görüntülemek isteyen kamerayla yakın temas kuruyor.

Kendilerine büyük destek veren hayvanseverlere teşekkür eden Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi Cerrahi Uzmanı Dr. Ayşe Yazıcı, kedilerin bakımıyla kendisinin yakından ilgilendiğini söyledi. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte bakım merkezine en çok gelen sokak hayvanının hamile ve yavrulu kediler olduğunu ifade eden Yazıcı, “Bütün yavru kediler, bize gelerek sahiplenmek isteyen vatandaşlarımıza seçtikleri ve beğendikleri kedileri teslim ediyoruz. Sokak hayvanları ile yapılan mücadelelerin dışında bu kedilerimize yeni aileler bulmak bizleri çok mutlu ediyor. Hiç bir şekilde de vatandaşlarımızdan ücret talep etmiyoruz” dedi.

Nilüfer ilçesindeki muhtelif noktalara yapılan kedi evleri ve geri dönüşüm ile sokak hayvanlarına mama temin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X