Yavuz Selim’de tenis coşkusu

GHSM ve Tenis Federasyonu İl Temsilciliği tarafından gerçekleşen organizasyonda 70 öğrenci, Yavuz Selim Ortaokulu’nda tenisle tanıştı.

Yavuz Selim’de tenis coşkusu

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde Türkiye Tenis Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Yavuz Selim Ortaokulu’nda sokak tenisi etkinliği gerçekleştirildi. Okul bahçesine kurulan 10 kortta 70 öğrenci ilk kez tenis oynama fırsatı buldu. Organizasyona katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Tenis İl Temsilcisi Göksel Yenigün, öğrencilere tenis öğretmenin yanı sıra t-shirt ve madalya hediye etti.

SPORTMEN OLUN

Yavuz Selim Ortaokulu’nda gerçekleşen organizasyonda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, ‘Sizleri burada görünce, ülkemizi ileriye dönük çok daha aydınlık günleri göreceğimize inancım arttı. Sizler güçlenirseniz, gelecek de güçlenecektir. Hocalarımız, tenis il temsilcimiz ve antrenörlerimizle, tenisi sizlerin ayağına getirdik. Bir yandan derslerinizi başarılı bir düzeye getirmenizi, bir yandan da sportmen ve sosyal olmanızı istiyoruz ki, çok yönlü bir gelişim sağlayın’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X