Yavuzselim 7 bitirdi!

Sarı siyahlılar, Yeşil Bursa Gençlik’i Bilal, Abdurrahman (2), Muhammet, Azar, Samet ve Gazi’nin golleriyle farklı devirdi.

Yavuzselim 7 bitirdi!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-14 Yaş Ligi 1. Küme Klasman 3. Grup’ta ilk iki sıra mücadelesi veren Yavuzselimspor erteleme maçında Yeşil Bursa Gençlik’i 7-0 mağlup etti. Maça iyi başlayan sarı siyahlılar 13. dakikada Bilal’in golüyle 1-0 öne geçti. Yavuzselimspor 27’de Abdurrahman ve 36’da Muhammet ile 2 gol daha bularak soyunma odasına 3-0 üstünlükle girdi.

Farka koştular

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yavuzselimspor fırtınası esmeye devam etti. Sarı siyahlılar 49’da Azat ile durumu 4-0’a getirdi. 52’de Samet ile bir gol daha bulan Yavuzselimspor farkı 5’e çıkardı: 5-0. Sarı siyahlılarda 66. dakikada Abdurrahman ve 69’da Gazi fileleri sarstı ve maç 7-0 Yavuzselimspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

 

SAHA: Atıcılar-1

HAKEM: Erkan Dereli (***)

GOLLER: Dk.13 Bilal, Dk.27-66 Abdurrahman, Dk.36 Muhammet, Dk.49 Azat, Dk.52 Samet, Dk.69 Gazi (Yavuzselim)

YEŞİL BURSA GENÇLİK: Atalay (*), Yusuf (*), Göktuğ (*), Melih (**), Ender (*), Eren (*), Yasin (*), Ali (*), Mehmet (*), Özal (**), Salih (*)

YAVUZSELİMSPOR: Harun (**), Emirhan (**), Yusuf (**), Gazi (***), Mehmet (**), Umut (**), Abdurrahman (***), Muhammet (***), Bilal (***), Samet (***), Alper (**) (Dk.36 Azat ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X