Yavuzselim’den süper geri dönüş!

Sarı siyahlılar, İnegöl ekibi Kafkasspor karşısında son 5 dakikaya 3 farklı geride girerken, art arda bulduğu gollerle sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi.

Yavuzselim’den süper geri dönüş!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-13 Elit Yaş Ligi 1. Grup’ta ilk iki sıra mücadelesi veren Yavuzselimspor ile İnegöl ekibi Kafkasspor dün 2. hafta karşılaşmasında 3-3 berabere kaldı. Maça konuk İnegöl ekibi iyi başladı ve yoğun atakları sonucunda 29. dakikada Barış’la 1-0 öne geçti. Bu gol ilk yarınında skorunu belirledi. İkinci yarıya da iyi başlayan Kafkasspor, 39’da Barış ve 46’da Samet ile iki gol daha bularak 3 farklı üstünlüğü yakaladı: 3-0.

Puan son dakikada

Maç içinde fazla varlık gösteremeyen Yavuzselimspor ise son 5 dakikada adeta şaha kalktı. Sarı siyahlılar antrenör Abdullah Bargın’ın sonradan oyuna aldığı isimlerden Muhammet ile 55’te durumu 3-1’e getirdi. Yavuzselimspor 57. dakikada Recep’in golüyle farkı 1’e indirdi: 3-2. Karşılaşmanın son dakikasında sarı siyahlılar Muhammet ile bir gol daha üretince müthiş mücadele 3-3 eşitlikle tamamladı.

SAHA: Şahin Başol Tesisleri

HAKEM: Murad Albay (***)

GOLLER: Dk.29-39 Barış, Dk.46 Samet (Kafkas), Dk.36 Muhammet, Dk.55 Abdullah, Dk.57 Recep, Dk.60 Muhammet (Yavuzselim)

YAVUZSELİMSPOR: Hakan (**), Muratcan (*), Yusufcan (*), İslam (**), Recep (***), Umut (*), Alişan (**), Azat (*) (Dk.31 Abdullah ***), Emircan (*) (Dk.31 Muhammet ***), Emirhan (**), Cihan (*)

KAFKASSPOR: Mahmut (*), Samet (*), Umut (**), Ömer (**), Yunus (*), Semih (*), Barış (***), Emirhan (*), Mustafa (*), Ferhat (**), Samet (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X