Yaz Kuran Kursları Başladı

2015 yılı Yaz Kuran kursları Adıyaman’da ki tüm cami ve Kuran kurslarında başladı. Yaz dönemi Kuran kurslarının açılışı İmam Ağa Camii’nde yapıldı…

Yaz Kuran Kursları Başladı

2015 yılı Yaz Kuran kursları Adıyaman’da ki tüm cami ve Kuran kurslarında başladı. Yaz dönemi Kuran kurslarının açılışı İmam Ağa Camii’nde yapıldı. Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi tarafından açılışı yapılan Kuran kursları, 22 Haziran-21 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. Gecen yıl 14 binin üzerinde çocuğun kayıt yaptırdığı yaz Kuran kurslarına bu yıl katılımın daha fazla olması bekleniyor. Yaz kuran kurslarının üç dönem halinde verileceğini kaydeden Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi, “2015 yılı yaz Kuran kurslarımız 22 Haziran tarihi itibariyle başladı. Bugün İmam Ağa Camimizden açılışını yaptık. Öğrencilerimize, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimiz 3 dönem halinde eğitim görecekler. Birinci dönem 22 Haziran-10 temmuz tarihleri arasında, ikinci dönem 13-31 Temmuz tarihleri arasında, üçüncü dönem ise 03-21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Böylelikle 22 Haziran’dan 21 Ağustos’a kadar hocalarımız yaz Kuran kurslarımıza gelen öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim’i, dini bilgileri, Peygamber Efendimizin hayatını, itikadi bilgileri, ahlak bilgilerini öğretecekler. Görme engelli ve işitme engelli vatandaşlar için Kuran kurslarımız olacak. Bu yıl birde 4-6 yaş arası çocuklarımız için kurs açtık. Camilerimizi açtık öğrencilerimizi bekliyoruz. Velilerimiz çocuklarını iki ay boyunca camilere göndersinler. Oyunlarla beraber, onlara dinlerini öğretmenin gayretinde olacağız. Biz onları hem dinlendireceğiz, hem de dinlerini öğreteceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X