Yaz tatilinde tercih edilebilecek tur ulanakları

Yaz ayları yaklaşırken herkes sıcak günleri hangi bölgede geçireceğine karar vermeye çalışır. Türkiye’deki tatil bölgelerinde yer alan oteller erkenden aldığı rezervasyonla yaza hızlı bir giriş yapar.

Yaz tatilinde tercih edilebilecek tur ulanakları

Aynı şekilde yurtdışında tatil yapmak isteyenler için turlarda yerler tükenir. Yurtdışında tatil yapmak isteyenler için birçok seçenek bulunur. Avrupa, Uzakdoğu, Güney Amerika gibi hayalinizi kurduğunuz yerlerde tatile çıkmak paket turlarla oldukça kolay. Peki bu yaz nasıl bir tatil geçirmek istiyorsunuz? İşte değerlendirebileceğiniz muhteşem tatil olanakları:

Gemi turları

Tatil boyunca sadece deniz ve yeni yerler mi keşfetmek isteyenlere: Gemi turları. Sürekli açık denizlerde seyahat ederken müthiş aktivitelerde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir seçenek. Gemi turları genellikle İstanbul veya İzmir çıkışlı oluyor. Paket turlar farklı birçok şehri gezmenizi sağlar. Örneğin İtalya’da birçok şehri gezdikten sonra Fransa’ya veya İspanya’ya geçebilirsiniz. En büyük avantaj sürekli farklı yerlerde deniz keyfi yapmak ve şehirleri keşfetmektir. Gemi limana yanaşır yanaşmaz yeni bir şehre adımınızı atacaksınız. Konaklamanın büyük bir kısmını gemide geçireceğiniz gibi uyanır uyanmaz lezzetli kahvaltıyla ve muhteşem manzaralarla karşılaşacaksınız. Prontotour gemi turlarını önermemizin bir diğer nedeni de gemide olanakların çok fazla olmasıdır.  Geçireceğiniz zamanın kaliteli olması için birçok konser, etkinlik ve aktivite düzenlenir. Sürekli ikramlarla birlikte kendinizi değişik bir tatil deneyiminin ortasında bulursunuz. Geceleri partiler düzenlenir, öğlenleri bilgilendirici ve eğlenceli aktivitelerle herkesin keyifli vakit geçirmesi sağlanır. Tüm bunlar son bulduğunda kendinizi farklı bir şehrin limanında bulacaksınız. Şehir keşfiniz bittikten sonra tekrar bu olanaklara geri döneceksiniz. Eğer vize prosedürüyle uğraşmak istemiyorsanız yanı başımızda muhteşem adalara sahip Vizesiz Yunan Adalar turuna katılabilirsiniz. Santorini, Mykonos, Rhodos gibi muhteşem adalarda tatil geçirmek ve seyahatiniz boyunca gemide konaklamak tam da aradığınız tatil seçeneği olabilir.

Gemi turlarında dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Birincisi nasıl bir odada konaklayacağınız. Odanızı deniz gören veya balkonu olanlardan birini seçerseniz sizin için çok daha iyi olur. Sıkışık binaların arasında uzun bir çalışma dönemini atlattıktan sonra odanızdan kafanızı dışarı çıkardığınızda denizin uçsuz bucaksız görüntüsünü görmek size harika gelecek. Gemi turunda nasıl giyineceğinizi merak ediyorsanız buna hiç kafanızı yormanıza gerek yok. Normal tatile çıkarken yanınıza alacağınız eşyalar burada da yeterli. Ekstra ihtiyacınıza yarayacak tüm eşyalar gemide size sunuluyor olacak.

Yurtdışı Turları ve Erken Rezervasyon Fırsatları

Bu yaz kendinizi tarihi, kültürel ve sanatsal bir tatile mi ayırmak istiyorsunuz? Aslında bunlarla birlikte çok fazla daha imkan sunan birçok yurtdışı turu bulunuyor. Avrupa turları veya yurtdışı turları kapsamında satılan turlarla görmek istediğiniz şehirlerin yanı sıra çevredeki diğer yerleri de uzman rehberlerle birlikte gezebilirsiniz. Çoğumuzun aklında yurtdışı seyahati yapmanın çok pahalı olduğu olabilir. Aslında yurtdışı seyahatini çok daha ekonomik hale getirmek mümkün. Erken rezervasyon fırsatlarını sunan birçok tur firması ekonomik fiyatlarla yurtdışına çıkmanızı sağlıyor. Bu firmalar arasında en kaliteli hizmeti ve en uygun fiyatları sunan http://www.prontotour.com/erken-rezervasyon firmasının adresini tavsiye edebiliriz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X