Yaza kupalı veda

Büyükşehir Belediyesi 12 Yaş Yaz Tenis Turnuvası’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyesporlu tenisçiler kürsüyü es geçmedi.

Yaza kupalı veda

Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Kent Parkı Odunluk Tenis Kortlarında yapılan Büyükşehir Belediyesi 12 Yaş Yaz Tenis Turnuvası’nı, yeşil beyazlı ekibin sporcuları kupa ile kapattı. Başta Bursa olmak üzere İstanbul, İzmir, Yalova gibi bir çok ilden 80 sporcunun katıldığı turnuvada çiftlerde Büyükşehir Belediyespor sporcularından çift bayanlarda Alara Keleş birinci ve tek bayanlarda ikinci olurken, çift erkelerde Umut Akın Yıldıztekin birinci ve tek erkeklerde ise ikincilik kupasını kaldırdı. Diğer yandan Kocaeli’nde yapılan 14 Yaş Yaz Kupası’nda ise Bursa ekibi sporcularından tek bayanlarda İpek Zülal Yörür ikincilik kupasının sahibi olurken, çifte bayanlarda İpek Naz Alpaslan da Bursa’ya ikincilik kupası ile dönenmeyi başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X