Yazaki, Bursa’ya değer katıyor

Yazaki Türkiye Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Başkanı Metin Türk, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde ‘İhracat’ kategorisinde kürsüye çıktıklarını hatırlattı. 

Yazaki, Bursa’ya değer katıyor

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Bunun gurur verici olduğunu belirten Türk, ”Şehre değer katmaya devam edeceğiz. Yatırımlarımız sürecek. Özellikle istihdam açısından önemli bir şirketiz. Yüzde 100 yabancı sermayeli bir şirket olarak bizim gibi istihdama ve yatırıma önem veren şirketlerin daha da büyümesi ve çoğalması gerekiyor” dedi. 

Firmanın 2016’da 156 milyon Euro ihracat gerçekleştirdiğini dile getiren Türk, geçen yıl bu rakamın 330 milyon Euro’ya çıktığına dikkat çekti. Geçen cumartesi gecesi Podyum Davet’te gerçekleştirilen törende Yazaki Gemlik Fabrikası Operasyon Direktörü Gökhan Urgun, şirket adına ödülü Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X