Avatar
Erkan Sağlık

Büyük sorumsuzluk

Maç kazanırsın kaybedersin herşeyi anlarım.

K.Karabükspor karşısında 2 önemli eksiğiniz var maça 1-0’da yenik başlamıssınız, ardından Bakambu ve Fernandao’nun attığı gollerle soyunma odasına 2-1 önde girmişsiniz ikinci yarıda bireysel oyuncu hataları yüzünden 3 puanı alacakken kendi ellerimizle K.Karabükspor’a teslim ettik.

Hemde öyle böyle değil.

Karabük’ün attığı penaltı golü öncesinde, kaleci Harun topu hızlı atak yapacağım diye Aziz Eraltay’a atmasa penaltı da olmayacaktı. Acele niye bir türlü anlamadım. O topu hızlı çıkaracaksan da Aziz’e değil Volkan’a atmalıydın Harun.

Sonrasında Şamil Çinaz kardeşim formayı zor bulmuşsun kolay kaybettin. Oynamıyorum diye kimseye kızma.

İlk sarıyı gördün ikinci sarıdaki topa elle oynamak niye?

Farzet ki o golü atttın dik duran taraftarına ve doğruluktan yana her gün ders veren hocana ne anlatacaksın.

Belki galibiyet golünü biz atacağız, gördüğün kartla 10 kişi kaldık ve 3. golü yedik.

Josue‘ye gelecek olursak, eyvallah çok yeteneklisin, iyi paslar atıyorsun ama maşallah herkesle de dalaşıyorsun. Rakibe, hakeme hızını alamıyorsun kendi kulübene ve takım arkadaşlarına fırça atıyorsun.

Hiç gerek yok bunlara.

Maçın hakemleri ise tek kelimeyle komedi dans üçlüsü gibiydiler. Verdikleri ve vermedikleriyle saha içini gergin bir hale soktular.

Son olarak Musa Çağıran ve Tolunay Kafkas‘a da bir kaç şeyler yazalım.

Musacığım bizde oynarken çok iyiydin de haksız yere mi gönderildin. Yeterince forma şansı da buldun. Zannedersem paranda kalmadı. Maç içerisinde sertliklerin ve oyundan çıktıktan sonra kulübede yaptığın abartılı sevincin başka bir açıklaması var heralde.

Hiç yakışmadı.

Okur yazar hocamız Tolunay Kafkas ise ülke insanından umudunu kestiğini herkesin kendi çıkarları için çalıştığını söylemişti yanılmıyorsam.

Hocam kusura bakma da senin kulübende yardımcı antrenörlerin ve yedek oyuncuların 90 dakika boyunca rakip oyunculara sataşırken niye müdahale vermiyorsun. Niye onları oturtmuyorsun, sürekli ağız dalaşına girmelerine izin veriyorsun.

Ben söyleyeyim tek açıklaması var; kazanma hırsı. 3 puan için bu yolda herşey mübah da ondan Tolunay Hocam.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X