Avatar
Erkan Sağlık

Timsah yine rahat geçti

İlk yarıda pozisyon sıkıntısı çeken yeşil beyazlılar, ikinci 45`te coşarak Holmen, Bekir ve Ozan İpek`in golleriyle kazanmasını bildi.

 

Bursaspor, dün Balıkesirspor`la yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazanarak iyi bir görüntü verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken, 18.dakikada Ozan İpek`in aşırtması çizgiden çıkarıldı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Bursapor ikinci yarıda sahanın tek hakimiydi. As isimlerin sahaya ayak basmasıyla 
ağırlığını hissettiren yeşil beyazlılar, aradığı gole 61.dakikada ulaştı. 
 
Emre iyi işler yaptı
 
Sahanın iyileri arasında yer alan Emre Taşdemir`in soldan asistini iyi değerlendiren Samuel Holmen, düzgün bir vuruşla yeşil beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Özellikle orta alanda rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Timsah, 73`de Bekir`le farkı 2`ye çıkardı. Kazanılan köşe atışı sonucu ceza sahası dışında topu önünde bulan tecrübeli futbolcunun düzgün vuruşu fileleri gidince skor 2-0 oldu. 
 
Bekir`den 1 gol, 1 asist
 
79.dakikada bu kez Bekir asisti yapan isimdi. Tecrübeli futbolcunun pasını iyi değerlendiren Ozan İpek, Bursaspor`u 3-0 öne geçirdi. Konuk Balıkesirspor ise Alanzinho ve Muğdat ile iki pozisyondan yararlanamadı. Timsah`ta Emre Taşdemir ve Bekir Yılmaz performanslarıyla ön plana çıkan isimler olurken, Josue`de oyuna girdikten sonra özellikle orta alandaki üstünlüğün ele geçirilmesini sağlayan isimdi. 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X