Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

19 Mayıs’ta umut bulduk!

Köşe Yazısını Dinle

Oldukça çalkantılı geçen ara transfer dönemini son gün yaptığı 4+1 takviyeyle kapatan Bursaspor, Samsun deplasmanına camiada yaşanan umut verici gelişmelerin ve Altınordu galibiyetinin moraliyle gitmişti.

Tamer Hoca ilk 11’de tek değişikliğe giderek yeni isimlerden forvet Joao Pedro’yu sahaya sürdü. Cenk, Yusuf ve Bifouma ise yedek güç olarak kulübede yerlerini aldılar.

19 Mayıs Stadı’ndaki maçın ilk 15 dakikasında bir iki anda içimiz kıpırdadı ama yanlış tercihlerle pozisyonlar heyecana dönüşmeden bitti.

16. dakikada Hasan Kılıç, yüreğimizi ağzımıza getirdi. Neyse ki altıpasın önünde bomboş kalmışken çok kötü vurup topu auta attı.

30’dan sonra maç ev sahibi Samsunspor’un kontrolünde geçerken, 38’de Fofana’nın şutunda kaleci Erhan’dan seken topa Yasin Öztekin kötü vurunca tehlikeyi savuşturduk. Ancak 41’de Yasin’in şutunda yine Erhan’dan dönen topu Tomane filelere gönderince soyunma odasına 1-0 geride girdik.

İLK MAÇINDA GOLÜ BULDU

47’de Hasan Kılıç, Samsunspor adına maçı bitirecek pozisyonda topu kafayla direğin dibinden auta gönderince derin bir nefes aldık.

55’te şansın da yardımıyla topu önünde bulan Joao Pedro, Bursaspor formasıyla attığı ilk isabetli şutta golle tanıştı.

Gol sonrası maçın zevki level atladı. Her iki ekip adına daha keyifli bir mücadele ortaya çıkmaya başladı.

Tabii bunda iki takımın da orta sahayı çok çabuk geçmeleri baş etkendi. Bir o kaleye, bir bu kaleye giden top heyecanı artırdı. Ancak, heyecanın karşılığı olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

LİSTEYİ GÖRELİM

Bu ortamda, Samsunspor gibi bir deplasman maçından alınan 1 puan oldukça kıymetli.

Dünkü maçta tabii ki tüm Bursasporluların gözü forvet Pedro’nun üzerindeydi. Ülkesi dışına ilk kez çıkan ve takımla sadece iki antrenman yapmış bir futbolcuyu değerlendirmek çok sağlıklı olmaz. Sadece umut edelim ki dünkü gibi golcü şansı hep yanında olsun.

Takım için de sezon başından bu yana yaptığımızı yapmaktan başka çaremiz yok; sabredeceğiz.

En azından bu sefer umut veren bir hocaya ve daha geniş bir kadroya sahibiz.

Bir de yarın camiayı heyecanlandıracak bir yönetim listesi ortaya çıkarsa o zaman ölü toprağını üzerimizden atarız.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X