Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Ateşler içinde yanıyoruz!

Köşe Yazısını Dinle

Sıkıntılar içinde gittiğimiz, teknik direktör adaylarının tribünde takımı mercek altına aldığı Bursaspor, Ümraniyespor karşısından 4-1’lik yenilgiyle ayrılarak, düşme hattıyla hem puanı hem de averajı eşitledi.

Yeşil beyazlı ekip İstanbul’daki mücadeleye son haftaların aksine savunmada Zalazar yerine Capan’la başladı.

Maça istekli başlayan yeşil beyazlılar, 9. dakikada Taha’nın sebep olduğu, biraz da ucuz bir penaltıyla rakibine öne geçme fırsatını sundu. Bammou 10’daki ilk atışı kaçırırken, Erhan’ın çizgiyi terk etmesi nedeniyle 11’de tekrarlanan ikinci vuruşta topu filelere göndererek ev sahibini 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ilkyarının bitimine kadar özellikle Namık’la fırsatlar da yakaladık, ancak Azerbaycan Türkü futbolcunun ya kararsızlığı ya da tercih hataları nedeniyle eşitliği bulamadık.

45’te Matavz’la gole çok da yaklaştık ama dar açıdan gol çıkmadı ve soyunma odasına 1-0 geride girdik.

ALTIN KURAL ŞAŞMIYOR

Bursaspor, ikinci yarıya iki değişiklikle istekli başladı. 58’de Namık topu ayaklarına dolaştırıp takımını golden etti. 59’daki kornerde İsmail Yüksek’in kafa vuruşunu Onur Ayık çizgiden çıkararak beraberlik şansı tanımazken, 61. dakikada savunmanın ayakta uyuduğu pozisyonda topla buluşan Kartal Kayra, futbolun değişmeyen altın kuralı ‘atamayana atarlar’ı hayata geçirip farkı ikiye çıkardı.

Yine de yılmayan yeşil beyazlı ekip 68. dakikada Hasan Ayaroğlu’nun soldan İsmail Yüksek’in kafasına kondurduğu topla 2-1’i bulup yeniden umutlandı.

Gol sonrası vites yükselten Timsah, rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Ama sonuç alınamayınca hem rakibin direnci arttı, hem de yeşil beyazlıların şevki kırıldı.

UMARIM ARANAN KAN BULUNMUŞTUR

Ardından yine altın kural…

84’te Serkan Aksu vurdu, meşin yuvarlak Capan’a çarpıp filelere gitti. 85’te bu kez Bammou vurdu, kaleci Erhan ayağıyla çeldi, kör kurşun Burak Altıparmak’a çarpıp yine ağları buldu ve skor bir anda 4-1 oldu.

Sezon başından beri yapılan hataları sıralamanın artık kimseye faydası yok. Umarım bu kez teknik adam tercihi doğru olur ve Bursaspor, istenen ve kadrosunun vaat ettiği sonuçları seri bir şekilde almaya başlar.

Aksi bir durumu kaldıracak gücümüz de kalmadı zaten.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X