Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Başka çaremiz mi var!

Köşe Yazısını Dinle

55 gün sonra taraftarına kavuşan Bursaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında yine istediğini alamadı.

Maça istekli başlasa da ilerleyen bölümde rakibin baskısına boyun eğen yeşil beyazlılar, İstanbul ekibinin bir şutunun direkten döndüğü ilk yarıyı belki de takımın en iyisi olan Deniz Aydın’ın da hatasından yediği golle 1-0 geride kapadı.

İkinci yarı ise adeta piyango ikramiyesi gibi başladı.

Daha ilk dakikada Celil Çelik hakemi aldatmaya yönelik hareketi nedeniyle ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bırakırken, 52’de Eren Güler’in penaltıdan attığı gol tribünlerle birlikte hepimize “Galiba bu sefer olacak” dedirtti.

Ancak ilerleyen dakikalarda 10 kişilik rakibinin üstünde baskı kurmasını beklediğimiz Timsah, tam tersine adeta kendi sahasına gömülü oynamaya başladı.

Bu devrede de kaleci Deniz Aydın ön plana çıkarak Bursaspor’un sahadan 1 puanla ayrılmasını sağladı.

Şunu net olarak söyleyebiliriz ki daha 46’da 10 kişi kalmış bir rakip karşısında alınan bu beraberlik gerçekten çok önemli bir kayıp.

Bursaspor’un bu futbolla lige tutunabilmesi mümkün gözükmüyor.

Şimdi elimizde tutunacak tek dal olarak cezası biten ve gelecek hafta sahadaki yerini alacak olan kaptan Çağatay Yılmaz kaldı.

Kaptandan da beklentimizi karşılayacak katkı gelmezse o zaman gerçeği kabullenmek zorunda kalacağız.

Ama dediğimiz gibi ‘PAF’tan oyuncuları getirelim daha iyi oynarlar’ diyecek durumumuz olmadığına göre öyle ya da böyle bu takıma destek olmak zorundayız.

Çünkü başka çaremiz yok.

Düşsek de kalsak da bu kadroyla olacak.

En küçük ihtimal kırıntısı bile olsa peşinden gitmek zorundayız. Çünkü tepkiyle bu çocukların kapasitesini yükseltme şansımız yok.

O yüzden son düdüğe kadar savaşmaya devam!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X