Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Beceremeyeceksen ‘Bursaspor’un önünü aç’!

Köşe Yazısını Dinle

2 Temmuz’daki olağanüstü genel kurulda ‘Bursaspor’un önünü açmak için’ hem de stadı terk etmişken gıyabında göreve seçilen Recep Günay geldiği günden bu yana ortaya çeşitli projeler sundu.

Onların ne kadar yapılabilir olduğu ayrı bir konu.

Ancak benim en çok canımı sıkan Recep Başkan’ın Ali Ay’ın ‘Yapılacak ilk kongrede aday çıkmaması durumunda ben başkanlığa adayım’ açıklamasından sonra takındığı tavır.

Mazbata töreninde yaptığı açıklamada “Neden aday olduğumuzu söyledik. Bursaspor’la hiçbir alakası olmayan kişilere bırakmayız. Ciddi ve Bursaspor’a sahip çıkacak kim varsa sırtımızda taşırız. Ali Ay Başkan için beni aradılar. Biz böyle bir şeyde üzerimize ne düşüyorsa yaparız. Daha önce evinin önüne kadar gidip hakaret edenler, önce onun kapısına giderek Bursaspor camiası adına özür dileyecekler. Her türlü hakareti edip baskı yapacaksınız, sonra neden aday olmuyorsun diyeceksiniz. Önce bunu değiştirmemiz lazım” diyen Günay’a belli ki koltuk pek tatlı gelmiş.

Kendi sosyal medya hesabı gibi kullandığı ve tercümeye ihtiyaç duyan açıklamalarla kafaları karıştırdığı Bursaspor’un resmi internet sitesinden bu kez de Ali Ay’a savaş açtı.

Camiadan yükselen ‘sözünde dur, kongre kararı al’ baskılarına aldırış etmeden Bursaspor’un içinde bulunduğu transfer yasağı ve lisans alamama durumunun tamamen Ali Ay döneminden kaynaklandığını iddia eden Recep Başkan, yetmemiş ‘Bursaspor hiçbir ligde olamayacak’ söylentilerine bomba(!) gibi cevaplar vermiş.

Ne demiş Sayın Günay, aynen NTV yayınından alıntılıyorum:

“Bizim lisans alamamızın sebebi transfer yasağından kaynaklanan bir durum. Şu anda biz A takımda ya da altyapıda futbolcularımıza yeni lisanslandırma yapamıyoruz. Lige katılmama gibi durum yok. Mevcut olan lisanslı futbolcularla lige katılabiliyoruz ama yeni bir lisans çıkaramıyoruz. Bu sene için lige katılamama gibi bir durumumuz yok ama önümüzdeki sezon bütün futbolcularımızın sözleşmeleri bittiğinde TFF’ye bildirebileceğimiz bir lisanslı futbolcumuz olmayacağı için lige katılamayacağız.

İyi de Recep Başkan hani senin kurtuluş projelerin.

Daha şimdiden gelecek sezon için enseyi karartmışsın.

Yoksa sen de mi inanmıyorsun o projelere?

Sayın Başkan bu işi çevirecek gücünüz yoksa niye hâlâ o koltukta oturuyorsunuz.

Derdiniz kulübü kurtarmak mı, yoksa kapıya kilit vurmak mı?

Siz en iyisi kulübü daha da rezil etmeden kongre kararı alın da bir umudumuz olsun.

Bir çift söz de Sayın Ali Ay’a…

Madem ki gönlün vardı niye bu kadar ayak sürüdün, niye koca camiayı bu durumlara düşürdün.

Ama bil ki bu son şansın eğer ki bir daha ‘yokum’ dersen o zaman değil camia için, Bursa için bir değerin kalmaz…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X