Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Bunun adı rezalet!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor, 14 gün aradan sonra Bolu’da yeniden sahne alırken Tamer Hoca, zorunlulukların da etkisiyle sahaya 4 yeni isim sürdü. Bunlardan en sürprizi (belki de taraftarın en çok istediği) kalede Erhan’ın yerine Canberk’in yer alması oldu.

Ancak, futbolu özlemesini beklediğimiz yeşil beyazlılar, hafta arası maç yapan rakibi gibi ilk 30 dakikada adeta yürüyerek oynayınca bu maçı izleyen herkesin ömründen adeta yarım saati çaldılar.

Rakip kalede pek görünmeyen Timsah, uzatma bölümünde Bifouma ile varlığını hissettirdiği iki pozisyon haricinde 45 dakikayı resmen çöpe attı.

O da yetmiyor gibi 42’de Kasongo’nun Balaj’ı duvar yapıp savunmayı delerek attığı gole de engel olamayarak soyunma odasına 1-0 yenik girdik.

HANGİ TAKIM 9 KİŞİ KALDI!

İkinci yarıya Tuğbey ve Hasan’ı oyuna alarak başlayan Bursaspor, 49’da Namık ile golü buldu ancak hakem Mert Güzenge, faul gerekçesiyle golü iptal etti.

54’te Balaj’ın kırmızı kart görmesiyle yine büyük bir şans yakalayan Timsah, 58’deki karambolde topu önünde bulan Zalazar’ın golüyle kurtuluş ateşini yaktı.

Sonrasında rakip kale önüne adeta kamp kuran yeşil beyazlılar, baskıdan istediği golü bulamasa da 66’da Roshi, peş peşe gördüğü iki sarı kartla takımını 9 kişi bırakarak maçı altın tepside önümüze koydu.

75’te Kasongo, bizi darmadağın edecek pozisyonu buldu ancak kaleci Canberk, iyi bir çıkışla takımını ayakta tuttu.

ŞUT BİLE ATAMADIK

Kalan dakikalar yine anlamsız bir oyuna dönünce Bursaspor, bu sezon ikinci kez 9 kişilik rakibini yenememenin utancıyla sahadan ayrıldı.

Düşünün rakip 9 kişi, uzatmalarla birlikte 29 dakika oynandı ve biz kaleyi bulan bir tek şut atamadan 1 puana razı oluyoruz.

Kusura bakma Tamer Hocam, ama hafta arası maç oynayan yorgun bir takım, Bursaspor karşısında 9 kişiyle galibiyeti kaçırıyorsa 14 günü boşa geçirmişsiniz demektir.

9 kişilik iki rakibinden sadece 1 puan alabilen bu takım nasıl lige tutunur gerçekten bilemiyorum.

Ama görünen o ki Tamer Tuna ile bu işi başaramayacağız!

Atacak barutumuz kaldı mı, onu da bilmiyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X