Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Bayburt’ta tel tel döküldük!

Köşe Yazısını Dinle

Yönetimin olağanüstü kongre kararı sonrası hafta içi bir paylaşımla ‘huzurumuzu bozmayın’ açıklaması yapan Bursasporlu futbolcular için Bayburt Özel İdare Spor karşılaşlaması biraz da takımın kendini gösterme maçıydı.

Ligin dibine demir atmış 9 maçta sadece bir puan alabilmiş rakip karşısında galibiyetten başka hiçbir sonucun camiada kabul görmeyeceği de ortadaydı.

Ancak Bayburt Genç Osman Stadı’ndaki maça pek de iyi başlayamadı Genç Timsahlar. Rakibin de gücü ortada olunca kör dövüşüne benzeyen bir 30 dakika izledik.

Futbol seviyesinin bu ligin bile altında olduğu mücadelede ilk net fırsatı ev sahibi Bayburt yakaladı. 31. dakikada Ali Ateş’in kale sahası çizgisinden vuruşunda Furkan Emre topu kaleye girmeden son anda uzaklaştırarak Bursaspor’un geriye düşmesini engelledi.

Son derece silik bir futbol ve sıfır aksiyonla ilk yarıyı tamamladık. 

 

TİMSAH DEĞİL HAYALET!

İkinci yarıda bir şeyler değişir diye umduk ancak, yine sahada hayalet gibi dolaşan bir Bursaspor vardı.

50. dakikada Bayburt’un ceza yayının sol tarafından kazandığı serbest atışta Furkan Özdemir, yerden bir vuruşla topu filelere göndererek, takımının bu sezonki 3. golünü kaydetti.

62. dakikada Kubilay Eren’in savunma arkasına attığı topta kalesini terk eden Canberk, kafayla uzaklaştırmak isteği topu rakibine çarptırınca Ali Ateş için golü atmak çok da zor olmadı. Bu pozisyonda rakibinin önünde Abdullah Tazgel varken Canberk’in kalesini terk etmesi anlaşılır gibi değildi. Böyle fahiş hata yaparsan Bayburt bile 9 haftada attığı 2 golü, 62 dakika senin kalene gönderiverir.

NE OLURSA OLSUN DESTEK OLMALI

73. dakikada umutlandıracak pozisyon önümüze düşüverdi ama kale sahası içinde bomboş kalan 4 Bursasporludan topa vuran Kubilay Sönmez meşin yuvarlakla birlikte umudumuzu da auta gönderdi.

Kabul etmek gerekir ki Bursaspor, dün bu sezonki en silik futbolunu oynadı. Böyle olunca da son sıradaki Bayburt’a resmen can suyu olduk.

Ancak adeta ruhları çekilmiş gibi görünen yeşil beyazlıların bu durumu daha çok psikolojik gibi göründü.

Kaos bu genç yürekleri derinden sarsmış gibi. 

Şimdi İnegölspor’la oynanacak 2. Lig derbisinde takıma sahip çıkma zamanı. Pazar günü oynanacak maçta ne olursa olsun son dakikaya kadar destek vermeli.

Unutmayalım ki transfer yapma ihtimali tamamen ortadan kalkan Bursaspor, bu sezonu bu futbolcularla tamamlayacak.

Onları yukarıya taşıyacak olan da yeşil beyaz sevdalıları.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X