Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Havanda su dövdük!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor’un bu sezon göreve getirdiği 4. teknik adam olan Tamer Tuna, takımıyla iki antrenman yaparak gittiği İzmir deplasmanında kadroya fazla müdahale etmedi.

Sadece ‘herkes kendi yerinde oynasın’ düşüncesiyle Acolatse’yi ileri uçtan kanada çekip Batuhan’a, Zalazar’ı sağ bekten kulübeye çekip Mert Yılmaz’a şans verdi Tamer Hoca.

Bu kadar kısa sürede radikal değişiklikler risk olurdu zaten.

Mücadeleye istekli başlayan yeşil beyazlı ekip, ilk 10 dakikada İsmail, Acolatse ve Batuhan’la 3 kez yoklama çekti ama kaleyi tutturamadı.

Sonraki 10 dakikada deneyen bu kez ev sahibiydi neyse ki onlar da sonuç alamadı.

25’te Batuhan’ın attığı gol ise faul gerekçesiyle sayılmadı. Genç forvet 26 ve 29’da iki şans daha buldu ama fileleri bulamadı.

Kalan 15 dakika daha düşük tempoda geçti ve devreye 0-0’la girildi.

HAYAL KIRIKLIĞI

İkinci yarının başında futbol adına biraz kıpırdanma olur gibi oldu ancak, çok geçmeden düşük tempolu oyuna döndü iki ekip de. Ev sahibi bekledi, biz aradık. 73’te Namık topu alınca ‘oldu bu iş’ dedik ama kaleciden sıyrılmaya çalışan Azeri futbolcu öyle kötü vurdu ki inanılır gibi değildi.

Aynı futbolcu 78’de sağ çaprazdan topu direğe nişanlayınca umudumuzu kırıldı. 90+5’te son şans da Tuğbey’in ayağına geldi ama nafile. Yine hayal kırıklığıyla maçı tamamladık.

İlkyarıyı Menemen beraberliğiyle düşme hattında noktaladık. Sezon başında hayal ettiğimizin tam tersi bir durumdayız.

TAMER HOCA’NIN İŞİ ZOR

Tamer Hoca eminim ki işinin ne kadar zor olduğunu görmüştür.

Bu takımın hem takviyeye hem de çok çalışmaya ihtiyacı var. Tamer Hoca dizginleri ele alıp takımı ayağa kaldıracak hem kadro hem de oyun yapısını bir an önce oluşturmalı. Yoksa onu da çok yıpratırlar.

Adanaspor maçıyla başlayıp önce ateş hattından uzaklaşıp kafayı kaldıralım. Sonrasında hedefi büyütüp büyütemeyeceğimize bakalım.

Evet şu anda umut veren hiçbir şey yok ama unutmayalım, ne durumda olursa olsun Bursaspor’un olduğu yerde umut hep vardır.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X