Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Hayal kırıklığı

98 gün sonra sahaya çıkan Timsah, beklentilerin çok altında kalınca Başkent’ten eli boş döndü

Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen aradan sonra ilk maçına Keçiörengücü karşısında çıkan Bursaspor, sahada hiçbir varlık gösteremedi. Kone’nin 82’deki golüne de engel olamayan yeşil beyazlılar, zirve yarışında ağır bir yara aldı.

Tüm dünyayı sarsan Covid-19 pandemisi nedeniyle liglere verilen aradan sonra ilk maçına Başkent’te Keçiörengücü karşısında çıkan Bursaspor, çok kötü bir futbol sergileyince evine eli boş döndü. Diarra ve Seleznov’un son gün sakatlıkları nedeniyle savunmada Sedat Dursun, forvette de Kubilay Kanatsızkuş’a şans veren İbrahim Üzülmez, iki isim haricinde ideal kadrosuyla sahaya çıktı. 98 günlük ara sonrası oynanan karşılaşmanın ilk yarısında futbol adına pek bir şey izleyebildiğimiz söylenemez.

 

POZİSYON ÜRETEMEDİLER

Tabii bunda saha zeminin suni çim olmasının, tribünlerin karton taraftara kalmasının, kamp döneminde hazırlık maçı yapılamamasının ve en önemlisi de hâlâ kurtulamadığımız koronavirüs belasının etkisi de yadsınamaz. Ancak insan yine de bu kadar bunaldığı dönemde daha güzel şeyler görmeyi umut ediyor. İkinci yarı bir şeyler değişir diye umut ettik ancak 60’a kadar en ufak bir kıpırtı göremedik. Bu dakikaya kadar oyuna müdahale etmeyen İbrahim Hoca, ayağında şişlik olan Seleznov ile uzun bir sakatlık dönemini geride bırakan Serdar Özkan’ı sahaya sürdü. Fakat oyuna biraz hareket gelmesine rağmen yeşil beyazlı takım bir türlü pozisyon üretemedi.

 

15 PUAN ŞART OLDU

82. dakikada Kone’nin golü de gelince Başkent macerası tam bir hayal kırıklığına dönüştü. Tamam futbol için her şey yerli yerinde değil. Ama ‘Yeniden Zirveye’ sloganıyla yola çıktığın bir sezonu hayal kırıklığıyla tamamlamak istemiyorsan daha fazla çaba göstermen gerekir. Maalesef dün Bursasporlu oyuncularda bu isteği göremedik. Şimdi kalan 5 haftada bir umudumuz olsun istiyorsak, 15 puan toplamak şart oldu. Yoksa sezon sonunda kendimizi play-off potasının dışında bile bulabiliriz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X