Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Kör topal bir puan!

Başkent’e hem ikide iki yapmak hem de milli araya moralli girmek için giden Bursaspor’da Teknik Direktör Mustafa Er, geçen hafta Boluspor’u 4-2 yenen kadrodan 3 ismi değiştirerek maça başladı. Mustafa Hoca, Bolu karşısında daha ilkyarıda oyundan aldığı Kerem Kök ve Tuğbey Akgün ile sakatlığı bulunan Emirhan’ın yerlerine Onur Atasayar, Recep Aydın ve Batuhan Kör’e şans verdi.

Maça hızlı başlayan Timsah, 8. dakikada Burak Kapacak’ın sol taraftan kullandığı köşe atışında Batuhan Kör’le 1-0 öne geçti. Gol sonrası ev sahibi Ankaraspor, daha baskılı oynamaya başladı. Karşılığını da 25’te Beykan Şimşek’in kafa golüyle aldı. Gol öncesinde Aykut’un sağ taç çizgisinden sol çizgideki Onur’a pas atmaya çalışmasının da izahı yok. Orada dışarı çıkan top hızlı bir taçla gelip gol oluyor. Bu kadar basit gol yemek bizim bu sezon en iyi becerdiğimiz(!) şey oldu. Bir türlü çözüm de üretilemiyor.

İKİNCİ YARI UYUTTULAR

35’te Burak Kapacak’ın pasında topla bomboş buluşan Recep Aydın, eveleyip geveleyince Bursaspor’u mutlak bir golden etti. Neyse ki yeşil beyazlı takım yeniden oyuna ortak oldu da devreye pek sıkıntı yaşamadan girdi.

İkinci yarıya başlarken Kerem Şen’i çıkarıp Ertuğrul Kurtuluş’u oyuna alan Mustafa Er, Aykut’u da ilk kez gerçek bölgesi olan orta sahaya kaydırdı.

Fakat tecrübeli futbolcu burada da beklentilerin uzağında kalınca yeşil beyazlı takım oyunun kontrolünü bir türlü eline geçiremedi.

Yavan futbola Ankaraspor da ayak uydurunca karşılaşma tatsız tuzsuz bir hal aldı.

Sıkıcı futbolda en net pozisyonu 85’te Engin Bekdemir’le ev sahibi ekip yakaladı. Neyse ki Furkan Emre top filelere gitmeden çizgi önünde ayak koydu da takımının evine bir puanla dönmesini sağladı.

EMEKLİ MODUNDAKİLER

Bu maçta da gördük ki Bursaspor’un maç kazanabilmesi için birden fazla gol atması şart. Vakıfköy patentliler kapasiteleri oranında ellerinden geleni yapıyorlar ama tecrübeli isimler için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.

Takıma ‘ağabeylik’ yapması gereken isimler ‘emekli’ modunda oynayınca kazanmak da pek kolay olmuyor. Bir tek Burak Altıparmak, çabalıyor. Recep ve Aykut’un dün ne oynadığını söylemek mümkün değil. Onur’u söyleme gerek yok zaten.

Bu isimler ya milli arada kendilerine çeki düzen versinler ya da Mustafa Hoca, onları gerçekten emekliye ayırsın.

Faydaları yok bari zararları olmasın.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X