Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Onur mücadelesine zaferle başladık!

Köşe Yazısını Dinle

Adeta sahipsiz bırakılan yeşil beyazlı futbolcular, Altınordu’yu tek golle devirerek 6 maç sonra kazandı.

Bursaspor, kritik karşılaşmada Hasan Ayaroğlu’nun 28. dakikada attığı golle 3 puana uzandı. Adeta savaşan Timsah, özverili mücadelesiyle camiaya ‘Haydi sıra sizde. Bu takıma sahip çıkın’ der gibiydi.

Uzun zamandır huzura hasret kalan Bursaspor, arayı yine büyük bir kaosla geçirdi. Herkesin transfer beklediği dönemde hem oyuncu kaybetti, hem ekip liderini(!) hem de kongre kararıyla yönetimini.

Tüm kaosa rağmen bırakıp gitmeyen Tamer Tuna, dün Altınordu karşısına sahaya sürebileceği en tecrübeli, en ideal kadroyu sürdü.

Sadece sahaya odaklanan yeşil beyazlı futbolcular maça oldukça istekli başlarken, 19’da Namık Alaskarov’la gole de çok yaklaştılar, ancak meşin yuvarlak adeta direği yalayarak tıngır mıngır auta çıktı. 28. dakikada Namık’ın pasıyla hareketlenen Hasan Ayaroğlu, rakibinden sıyrılıp nefis bir vuruşla Bursaspor’u öne geçirdi.

39’da Namık’ın ceza sahası sol köşesinin dışından attığı muhteşem füze direkte patlayıp, 45+1’deki net poziyonu da elbirliğiyle harcayınca ilkyarıyı 2-0 önde kapatma fırsatı kaçtı.

DERİN BİR NEFES ALDIK

İkinci yarıya 3 değişiklikle başlayan Altınordu, hücumda daha etkili görünmeye başladı. Konuk ekip 61’de Kürşat’la net bir pozisyon da yakaladı. Neyse ki Erhan Erentürk eski takım arkadaşına geçit vermedi.

70. dakikada maçı koparabilecek fırsatı Hasan Ayaroğlu yakaladı, ancak tecrübeli futbolcu sağ çaprazda karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Ali Emre’yi geçemedi.

Pozisyonları golle sonuçlandıramadık belki ama o moralle oyuna daha fazla ortak olmaya başladık.

Son anları nefes kesen maçta 90+5’te Erdi Dikmen bize kâbusu yaşatabilecek şansı tepince Timsah 6 maç sonra galibiyetle tanışıp düşme hattından çıkmayı başardı.

TAKIMA SAHİP ÇIKIN

Bu sonuçla Bursasporlu futbolcular Tamer Tuna önderliğinde onur mücadelesine galibiyetle başladı. Sergiledikleri mücadele gerçekten takdire şayandı. Şimdi sıra camiada.

Transfer dönemi salı günü kapanıyor. Kalan üç günde bir mucize olur mu bilmem ama camianın takımı bu kadar sahipsiz bırakması gerçekten üzüntü verici. Umarım taşın altına elini sokacak bir başkan adayı çıkar.

Yoksa böyle sözde lider çıkar mahalledeki top sahibi çocuk gibi ‘Beni oynatırsanız topu getiririm. Ben yoksam top da yok’ diyerek camianın siniriyle de aklıyla da oynar.

Ha bu genç arkadaş kendine çok inanıyorsa önce ayıbını biraz olsun temizleyip tahtayı açtırsın, sonra da aday olsun. Oyuna alınıp alınmayacağına genel kurul karar verir. Yoksa çenesini kapatıp Bursaspor’u rahat bıraksın.

Haaa… Bu koca camia da aday çıkaramazsa o zaman derdine yansın.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X