Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Rakibe gerek yok biz bize yeteriz!

Köşe Yazısını Dinle

İkinci yarının startını İstanbul’da Adanaspor karşısında veren Bursaspor’da Teknik Direktör Tamer Tuna, sahaya bilinenin çok ötesinde bir kadro sürdü. Sağ bekte Uğur Kaan’ı tercih eden, ön liberoya Kubilay’ı monte eden Tamer Hoca, hücum hattında Tim Matavz haricinde tüm yabancıları kulübeye çekip sahaya transfersiz ama bambaşka bir takım sürdü. Aslında Gaziantep FK kupa maçındakine çok yakın bir kadroydu bu 11.

Maça tutuk başlayan Timsah, yine de rakibine pek fırsat vermezken, ilk denemesini 15’te İsmail Yüksek’le ceza sahası dışından yaptı ancak, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

17’de Erhan Erentürk yerinde bir zamanlamayla Tetteh’in ayaklarından topu adeta sökerek gol izni vermedi.

Futbol adına pek bir şey seyredemediğimiz ilkyarı biraz da kaleci Erhan’ın yerinde hamleleriyle 0-0 sona erdi.

5 DAKİKADA KÂBUSA DÖNDÜ

49. dakikada kaleci Erhan Erentürk, Capan’ın kendisine bıraktığı topu anlamsız bir şekilde karşılayıp dizine çarptırınca Thomas Bruns, cezayı kesiverdi ve pozisyon yokken gol yemeyi başardık.

Bir de 54’te Adanaspor yarı sahasında rakibine çok sert giren Taha Altıkardeş oyundan atılınca karşılaşma 5 dakikada kâbusa dönüştü.

İşin garibi rakibin yapamadığı kötülüğü yine kendi kendimize yapmamız.

63’te Matavz’ın adeta direği yalayarak dışarı giden kafa vuruşu bizi umutlandırdı ama 64’te yine kendimizi vurduk.

Kaleci Erhan’ın oyunu başlatmak adına topu verdiği Onur Atasayar, meşin yuvarlağı anlamsız bir şekilde geri gönderince araya giren Tetteh tüm umutlarımızı kıran golü kaydetti.

DEĞİŞİM ŞART

80. dakikada hakemin hem içeriye taşıyıp hem de ağır bir kararla verdiği penaltıyı Celil Yüksel gole çevirerek skoru 3-0’a getirdi.

84’te Bruno’nun slalom yaparak attığı şık gol bize teselli bile olmadı. Kalan dakikalar ‘biri çimdiklese de kâbustan uyansak’ beklentisiyle boşa geçti. Alınan 3-1’lik bu yenilgi bir gerçeği yüzümüze vurdu.

Bu takımın öncelikli hedefi ligde kalmak olmalı.

Sonra bir hayalin peşine takılıp takılamayacağımıza bakarız.

Şu bir gerçek ki bu takım çalışarak gelişemiyor. O yüzden değişerek gelişmek zorunda.

Onun da yolu belli. BB Erzurumspor maçında en az 2-3 transferin kadroda olması gerekiyor.

Yoksa içinden çıkılamayacak derin bir buhrana gömüleceğiz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X