Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Sabır sabır ya sabır!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor yeni hocası Fatih Tekke ile ilk maçına ligin yeni ve flaş takımı Eyüpspor karşısında çıkarken, taraftar da dört gözle beklediği Namık Alaskarov’a kavuşmuştu.

Tabii bir teknik adam için ilk maç zordur. Hele ki takımla birlikte sadece 4 gün çalışma imkânı bulduysan daha da zordur.

Bir de bu takım yeni oluşturulan bir kadroya sahipse işin biraz da şansa kalmış demektir.

Nitekim ilk düdükle beraber konuk ekip, Bursaspor ceza sahası civarına adeta kamp kurarken, yeşil beyazlı takım da yaptığı komik top kayıplarıyla ‘eyvah’ dedirtti.

BATUHAN OFSAYTA TAKILDI

İlk 20 dakikada rakip kaleye sadece bir kez gidebilen Timsah’ın üst üste yaşadığı tehlikelerde kalesinde gol görmemesi ise futbolun bizim adımıza güzel olan bir cilvesiydi.

26’da ilk organize atağında Batuhan Kör’le golü bulan Bursaspor’un sevinci çok ‘sınır’ bir pozisyonda kalkan ofsayt bayrağıyla kursağında kaldı. Bu pozisyon sonrası sevindirici olan tek şey oyunda biraz da olsa dengenin kurulması ve soyunma odasına gol yemeden girilmesiydi.

İkinci yarıda ilk pozisyonu yeşil beyazlılar üretirken, 48’de sağ çaprazdan Namık Alaskarov’un düzgün vuruşu adeta direği yalayarak auta gitti.

Çok kötü oynadığı ilkyarıda gol yemeyen Timsah, tam oyunu dengelemişken 65’te Timur Temeltaş’ın ceza sahası sağ köşesinden attığı sert şutla 1-0 geriye düştü.

LİGİ BİLEN İSİMLER GEREK

80’de Muhammed Akarslan’ın vuruşunda kaleci Erhan son anda topu tokatlayarak takımını oyunda tuttu. Ancak, Pa Dibba’nın 86’daki golü umutları yıktı.

Bu takım hakkında karar vermek için biraz daha beklemek gerekiyor. Burada taraftara düşen sabırla ve sükûnetle takımın arkasında durmak. Ama şu bir gerçek ki başta sağ bek olmak üzere kaliteli ve bu ligi bilen birkaç takviyeye daha ihtiyaç var. Geleceği düşünerek yapılan transferler iyi de, biraz da günü kurtarmak gerek. Yoksa uyum sorununu aşana kadar atı alan Üsküdar’ı geçer. Daha şimdiden 8 puan geriye düştük bile.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X