Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Sezona yakışan son!

Köşe Yazısını Dinle

Tarihin en kötü sezonunu nihayet dün geride bıraktık.

İki yönetim, 5 teknik adamın görev yaptığı yeşil beyazlı kulüp haftalar önce düşmeyi garantilediği, garipliklerle dolu sezonu 22. dakikada Vanspor’un sahadan çekilmesi nedeniyle maçı tamamlayamadan bitirdi.

Güvenlik gerekçeleriyle seyircisiz oynanan karşılaşmaya 40 saniyelik protesto duruşuyla başlayan Vanspor, şampiyonluk için çekiştiği Esenler Erokspor’un bu haftaki rakibi Serik Belediyespor’un sahaya tamamen yedek kadroyla çıkacağını açıklamasından dolayı böyle bir eylemde bulundu. Serik Teknik Direktörü Cem Kavçak ve futbolcuların oynamalarına izin verilmediğini açıklamaları protesto eyleminin haklı olduğunu da gösteriyor.

Ne diyelim her türlü skandala rağmen görevde duran TFF yönetimi düşünsün, biz kendimize bakalım.

Bursaspor adına gerçek şu ki grubunu gelecek olan hükmen galibiyetle birlikte 23 puanla tamamlayan bu kadro 3. Lig’de de olsa pek farklı bir sonuç ortaya çıkmazdı. Bu sebeple ne olursa olsun transfer tahtasını açacak bir yönetime ihtiyaç var.

Ancak şu ana kadar camiada çok da belirgin bir hareket yok.

Böylesi bir dönemde bir oluşum ortaya çıkacaksa çok daha önceden adını koymak gerekirdi.

Çarşamba günü yapılacağı söylenen Divan Kurulu toplantısı umut ediyorum camiaya umut aşılar. Zira şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler camiada pek kabul görmedi.

Şu ana kadar sessizliğini koruyan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, toplantıda yapacağı açıklama bu konuda büyük önem arz ediyor.

Aslında duyumlar da olumlu yönde, ancak camia o kadar uzun süredir bir buhran yaşıyor ki her geçen gün ızdırap gibi geliyor.

Bir de keşke mevcut yönetim yok sayılmadan hareket edilse.

Çünkü Bursasporluluğundan asla şüphe duyamayacağımız Sinan Bür ve ekibi saygıyı hak ediyor.

Listelerin teslim edilmesi için 1 hafta kaldı. Umut edelim ki bu kez güçlü bir yönetim ortaya çıksın.

Bu camiada 3 sene üst üste lig atlayacak potansiyel de var, amatöre sürükleyecek umursamazlık da.

Bakalım hangisi kazanacak!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X