Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Sil baştan başlamak gerek bazen!

Köşe Yazısını Dinle

Eren Güler…

İlk kez Bursaspor formasıyla seyrettiğimizde hepimize ‘Bu çocuktan olur’ dedirten, 10 Eylül 2022’de yaşadığı sakatlıkla tüm Bursasporluları kahreden gencecik bir futbolcu namzeti.

Namzeti diyorum çünkü sahaya çıktığı ilk zamanlarda kıvır kıvır sarı saçları ve performansıyla hepimize umut aşılayan o çocuk sakatlıktan sonra bir türlü geri dönemedi.

Ha yanlış anlamayın sahaya çıktığını biliyorum. Hatta sakatlığından tam bir yıl sonra 10 Eylül 2023’te Ankaraspor filelerini havalandırarak şanssızlığına kendi deyimiyle ‘tokat gibi bir cevap’ verdiğini de biliyorum.

Ama sonra ara ki o çocuğu bulasın.

İki gün önce 21. yaş gününü kutlayan genç kardeşim artık talihsizliğine acımak yerine başarabileceğini görmeli-göstermeli.

Bak sevgili Eren, evet daha 21 yaşındasın ancak ağabey statüsü taşıdığın bir kadronun içerisinde, senin potansiyelinin çok altında bir ligdesin.

Alt yaş gruplarında attığın onlarca golle camiaya umut aşılayan o çocuk bir şekilde artık futbolcu olduğunu-olabileceğini ispat etmeli.

Bu çaylak kadronun içinde, bu ligde, üstelik bir sürü de eksik varken takımın bankosu olamıyorsan öz eleştiri yapmanın, geleceğine karar vermenin zamanı çoktan gelmiş demektir.

İyi düşün…

10 yıl önce adımını attığın hayalini yaşamanın zamanı artık gelmedi mi?

Ailenin, senin, hocalarının emeklerinin karşılığını alma zamanı gelmedi mi?

Karar ver artık ya girdiğin bu yoldan gururla çıkacaksın, ya da kaybolup gideceksin.

Ben hâlâ gerçek bir futbolcu olabileceğine inanıyorum.

Haydi Nazilli maçıyla başla; hem ailene gurur ver hem de camiaya umut!

İnan hepimiz tutunacak bir dal arıyoruz.

Niye o dal sen olmayasın!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X