Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Sözde değil tam anlamıyla BİRLİK!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor’da ligde kalma umutları giderek tükenince gözler mayıs ayındaki kongreye çevrildi.

Başkan Sinan Bür geçen akşam katıldığı 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği iftar organizasyonunda tarihleri de 18-26 Mayıs olarak açıkladı.

Genel Sekreter Erkan Öncel de geçici bir yönetim olmadıklarını belirterek, yeniden aday olacaklarının sinyalini verdi. Öncel ilk hedeflerinin transfer tahtasını açmak olduğunu yineleyerek çalışmalarının sürdüğünü de belirtti.

Bu konu hakkında görüşümüzü bir çok kez belirttik; Bursaspor’un içinde bulunduğu bataklıktan çıkabilmesi için ciddi bir ekonomik desteğe, bunu sağlayabilmek için de konsorsiyuma ihtiyaç var.

Bu pek tabii ki de mevcut yönetimin idaresinde de olabilir. Buna karar verecek olan da Bursaspor genel kuruludur.

Burada önemli olan yönetimin genel kurula somut verilerle, projelerle gelmesidir. Herkesi ikna edebilecek kısa, orta ve uzun vadeli planlar çok net bir şekilde ortaya konmalı ki birliktelik sağlanabilsin.

Artık bu kulübün kutuplaşmaya değil tek vücut olmaya ihtiyacı var.

Şunu artık tüm Bursa çok iyi idrak etmeli: Yeşil beyazlı kulüp amatörlüğe inmenin eşiğine geldi.

Gelecek sezon da benzer hatalar yapılır ve kadro yine yeterli görülürse dillendirmeye bile korktuğumuz bu durum bir tokat gibi yüzümüzde patlar.

Kadro yeterliliğinden bahsetmişken şöyle sezon başına bir dönmek lazım.

Herkes Bursaspor küme düşer diyor. Kimse kusura bakmasın, Bursaspor küme düşmez bu sene. Diğer takımlar amatörden seçme yapıyor” diyenler, “Paralı başkanlar geldi de ne oldu, biraz da biz yönetelim. Bizim kadar Bursaspor’u seven yok” diyerek koltuğa yapışanlar şimdi ne düşünüyorlar acaba.

Siz bakmayın bu kadronun 2. Lig’de play-off oynayacak güce sahip olduğunu söyleyenlere bu kadro hele ki 1-2 isim daha eksilirse, takviye olmadan 3. Lig’i de teğet geçer!

Sezon başından bu yana yapılan saçma sapan işlere, kulübü tüm Türkiye’ye rezil edenlere ses çıkarmayıp, sanki tek suçluymuş gibi Ümit Şengül’ü istifaya davet eden “Recep Günay kalsaydı bu takım düşmezdi”ciler neyin peşindeler peki.

Sanıyorlar mı ki bu kulüp yine Recep Günay ve avanelerine kalır.

Bu camia o hatayı iki kez yaptı.

Bir kez daha yaparsa zaten dükkanı kapatıp gidelim.

Böyle bir kulübe üye olmaktan utanan’ Recep Günay’ın Bursaspor üyeliğinden istifa ettiğini de unutmayalım! Tabii sonradan caymadıysa!

Bu kulübün şimdi bolca paraya ve huzura ihtiyacı var.

Artık çıkar peşinde değil, Bursaspor’un peşinde koşanların zamanı gelmeli.

Artık Bursaspor’dan geçinmeyi değil, Bursaspor’u güçlendirmeyi düşünenler görev almalı.

Şunun adamı, bunun adamı değil Bursaspor’un adamları taşın altına gövdesini koymalı.

Bu kent bunu başaracak oluşumu ortaya çıkaramıyorsa da yazıklar olsun!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X