Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Van’da tahriklere dikkat!

Köşe Yazısını Dinle

İlk yarının son maçını yarın Vanspor FK ile oynadıktan sonra devre arasında girecek Bursaspor, çok önemli eksiklerine rağmen zorlu deplasmanda galibiyet bekliyor.

Özellikle Diyarbekirspor ile oynanan maçın ardından sosyal medyada Vanspor taraftarının hedefi haline gelen Bursaspor’da futbolcular, maçta olası tahriklere kulağını kapatıp sadece sahaya odaklanmalı.

Yarınki karşılaşma için olağandan daha fazla emniyet tedbirlerinin alındığı ve olay çıkmaması için özel önlemler alındığı da duyuyoruz…

Biliyorsunuz ayrıca, Van İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda Bursaspor taraftarlarının Van Atatürk Stadyumu’nun yanı sıra Van şehrine girişleri de sınırlandırıldı.

Aman dikkat diyelim…

Bursaspor’un yarınki rakibi Vanspor FK da Bursaspor gibi 7 maçtır galip gelemiyor.

Son galibiyetini 22 Ekim’de evinde Diyarbekirspor’a karşı alan Doğu Anadolu ekibi, o günden bu yana oynadığı 7 karşılaşmada 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken son iki maçını da kaybetti.

Vanspor FK, bu sezon evinde oynadığı 8 maçta ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 17 puan topladı.

Teknik Direktör Ersin Aka ile yollarını ayırdıktan sonra bir teknik adamla anlaşma yapmayan Vanspor FK’nın başında sahaya bugün de antrenör Murat Yıldırım’ın çıkması bekleniyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X