Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Yazıklar olsun! Bu acının tarifi yok! 2-4

Köşe Yazısını Dinle

Tarihinin en sıkıntılı dönemini kazasız atlatabilmek için 6 puana daha ihtiyacı olan Bursaspor, Bandırma karşısına son haftaların kazanan kadrosuyla çıktı.

Mustafa Hoca, geçen hafta 11’e monte ettiği Bifouma ve İsmail’i Manisa’da olduğu gibi hamle oyuncusu olarak kulübeye çekerken, play-off’u garantileyen rakibi karşısında Hasan ve Namık’ı sahaya sürdü.

Manisa FK maçının ilkyarısını tamamen şans eseri berabere bitiren kadronun Bandırma’da da tercih edilmesini de anlamak gerçekten mümkün değil.

İLKYARI NE UMUTLARLA BİTİRDİK

Nitekim 17 Eylül Stadı’ndaki maça da kötü başlayan yeşil beyazlı takım 4. dakikada Kerim Avcı’nın serbest vuruştan attığı gollün şokunu atlatamadan, 6. dakikada kaleci Canberk’in büyük hatasını affetmeyen Keny’nin golüyle adeta kâbusun içine düştü.

2-0dan sonra rakibinin de geri çekilmesiyle kıpırdamaya başlayan Timsah, golle sonuçlanabilecek pozisyonlar üretse de tercih hataları ve beceriksizlik sonucu istediğini bulamadı.

İkinci yarı için umutlandıran gol ise 41de Burak Altıparmak’ın ceza sahası önünden attığı şutla geldi. Bu golün adeta sevinci bitmeden Bruno 42de skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti.

Mustafa Hoca’nın ikinci yarıya da aynı kadroyla çıkmasını anlamlandırmaya çalışırken, 56da Osmajic’in attığı gol başımızdan adeta kaynar su döktü.

HESAP SORULMALI

Boş umutlarla oyuna hükmetmesini beklediğimiz yeşil beyazlılar, 79da Lokman Gör’ün kafa golüyle tarihin en büyük rezaletini perçinledi.

Bu da yetmezmiş gibi 90+4te Pedro penaltıyı gole çeviremeyerek rezaleti taçlandırdı(!)

2-0dan 2-2yi yakalamış takımın bu kadar kötü bir ikinci yarı geçirmesi inanılır gibi değil.

Ne doğru düzgün pozisyon üretebildik, ne de savunma yapabildik. Sanki soyunma odasında birileri pillerini sökmüş gibiydiler.

Gençlerbirliği beraberliği sonrası artık mucize gerek demiş ümidi kesmiştik. Ama yalan yok sonrasında peş peşe gelen galibiyetler bizi bu mucizeye inandırdı.

Ama ümidin zirve yaptığı haftada resmen intihar ettik.

Hem de mücadele bile etmeden.

Bu rezaletin arkasında her kimin emeği(!) varsa yazıklar olsun!

Türkiyenin 5. şampiyonu gelecek sezon 2. Lig’de mücadele edecek.

Gerçekten bu acının tarifi yok!

Camia bu rezaleti koca şehre layık görenlerden hesap sormalı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X