Ertan Erkuvvet
Ertan Erkuvvet

Yeniden başlasın!

Köşe Yazısını Dinle

Bugün Bursaspor’un gerçekleştireceği olağan seçimli genel kurulun, yeniden dirilişinin başlangıcı olacağına inanıyorum, inanmak istiyorum.

Uzun yıllardır saçma sapan yönetimlerin elinde heba olan, her geçen gün mum gibi eriyen yeşil beyazlı kulüp Enes Çelik önderliğinde yeniden dirilişin fitilini ateşleyecektir.

Bugün düzenlenecek genel kurul formalite niteliğinde olacak, ancak yine de yeni yönetime güç vermek, kentin ve camianın desteğini hissettirmek adına kongre geniş katılımla şölen havasında geçmeli.

Önceki gün Teksas grubu yaptığı açıklamayla tüm kenti yeşil beyazlı bayraklarla donatarak Bursaspor’un küllerinden doğuşunu başlatacaklarını duyurdu.

Bu çağrı aynı zamanda Enes Çelik yönetiminin oluşturduğu heyecanı, umudu simgeliyor.

Çokça duyuyor ve biliyoruz ki Çelik yönetimi de bu güveni boşa çıkarmayacak hamleleri daha göreve gelmeden yapıyor. Transfer tahtasını açma adına büyük mesafe kat eden müstakbel yönetim, sağlam adımlarla güçlü bir şekilde ilerliyor.

Teksas önderliğinde Bursaspor sevdalıları da fitili ateşledi.

Şimdi önce eski yöneticiler Bursaspor’a olan vefa borçlarını, alacaklarından feragat ederek göstermeli, ardından da bu kentte kazanan, yaşayan herkes gücü oranında elini cebine atarak kulübün önünü açmalı.

Uzun zamandır tribünleri terk edenler de vefa borcunu ödemeli.

Yıllardır tüm dalları tek tek budanan koca çınarı yeniden yeşertmenin zamanı geldi.

Öyle bir coşku oluşturalım ki dosta, düşmana, unutanlara Bursaspor’un büyüklüğünü gösterelim.

İşte bu sebeple Bursaspor tarihinin en keyifli, en coşkulu kongresi için formasını giyen, bayrağını kapan stada koşmalı…

Haydi yeniden başlasın!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X