Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

1 yıldır sokağa lamba takılmasını bekliyoruz

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey öncelikle vatandaşın sesi olduğunuz ve sorunların çözümüne sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim size.

Size Orhaneli ilçemiz Süleymanbey Köyü’nden ulaşıyorum.

Köyümüz sakinlerinin sesi olmanızı ve sıkıntımızın çözülmesini bekliyoruz.

Orhaneli Süleymanbey Köyü’nde cami arkasındaki sokakta bulunan aydınlatma diğeri Şubat 2022 tarihinde şiddetli rüzgâr ve fırtınadan dolayı yıkılmıştı.

UEDAŞ Orhaneli İşletme Şefliği’ne ve Orhaneli Kaymakamlığı’na dilekçe vermemize ve defalarca arayıp arıza bildirmemize rağmen maalesef sorunuma bir çözüm üretilemedi.

Nihayet başvurularımızdan 9 ay sonra ekim ayında gelip aydınlatma direğini diktiler fakat aydınlatma lambası takılmadan, ‘birkaç gün sonra gelip lambayı da takacağız’ deyip gitti görevliler.

‘Birkaç gün içinde lambayı da takacağız’ dedikleri zamanın üzerinden 4 ay geçti.

Bu defa defalarca sokaktaki aydınlatma direklerine lamba takılmasını için bildirimlerde bulunduk ve hâlâ şu ana kadar ne gelen var ne giden ne de cevap veren.

Cami arkasında bulunan sokaktaki 2 elektrik direğinde aydınlatma lambası yok. Sokaklar akşam olmasıyla birlikte zifiri karanlığa gömülüyor. Özellikle başta çocuklar olmak üzere insanlar sokağa çıkmaya korkar hale geldi. Çevre sokak köpeği ile dolu zaten. Karanlıkta tehlike çok daha fazla oluyor.

UEDAŞ’ın bir an önce mağduriyetimizi gidermesini, sokağın aydınlatılmasını rica ediyoruz. 1 yıldır çözüm bekliyoruz 1 yıl daha beklemek istemiyoruz.

Recep Alpay

Demirtaş Sakarya Mahalle Muhtarı Mümin Dündar’dan BÜYÜKŞEHİR’E teşekkür

Demirtaş Sakarya Mahallesi’nde yeni yapılaşma olan bölgedeki Akçaköy Deresi’nde 1,5 km uzunluğundaki alanda gerçekleştirilen dere ıslah çalışması bölgeye hem estetik güzellik kattı hem de yağmur sularının dağdan güvenli şekilde dereye ulaşması sağlandı.

Demirtaş Sakarya Mahallesi sakinleri adına Büyükşehir Belediyesi’ne ve BUSKİ’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Demirtaş Sakarya Mahalle Muhtarı Mümin Dündar

Söz Sizde köşesine ulaşmak artık çok daha kolay

  • Değerli Söz Sizde köşesi okurları, çevrenizde yaşadığınız sorunları, önerilerinizi, teşekkürlerinizi, talep ve şikâyetlerinizi fotoğraflayıp WhatsApp hattı üzerinden, [email protected] mail adresi, facebook/ messenger veya Instagram üzerinden çok daha rahat bir şekilde bize ulaşabilir, www.olay.com.tr adresinden düzenli olarak takip edebilirsiniz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X