Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

1050 Konutlar dönüşümü bekliyor

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey, kentsel dönüşümün gündemde olduğu şu günlerde Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi 1050 Konutlar’da bulunan 2290 hane olarak arapsaçına dönen bir halde hâlâ belediye ile müteahhitler arasında sıkışıp kalmış durumdayız.

Müteahhitler dönüşüm bölgesinde otopark talep ediyor, otopark olmayınca da müteahhitler yanaşmıyor dönüşüme.

Hatta yakın zamanda (Ocak 2023) Büyükşehir Belediyemiz buradaki düğümü çözmek adına adımlar attı ancak henüz  bir sonuca ulaşılabilmiş değil.

Bölgedeki riskli yapıların ortadan kaldırılmasına da destek veren Büyükşehir Belediyemiz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce onaylanan riskli yapı tespitleri bulunan 5 katlı binanın yıkımını gerçekleştirmişti.

‘Büyük felaketi’ yaşadığımız bu dönemde bizler de kentimizde yaşanabilecek bir deprem korkusuyla yaşamak istemiyor, güvenli evlerimizde bir an önce yaşamak istiyoruz. Saygılarımla.

1050 Konutlar sakini bir okur

 

Konforlu hastane odasında sıcak su sorunu

Eşim Bursa Uludağ Üniversitesi Hemotoloji Bölümü’nde yaklaşık 50 gündür lösemi tedavisi görmekte.

Hasta odaları tek kişilik, konforlu, duş ve wc’leri ayrı.

Ancak bir süredir sebebini bilmediğimiz bir şekilde odalara duş için sıcak su verilmemekte.

Temizlik ve hijyenin ilk planda olması gereken bu bölümde neredeyse 50 gündür sıcak su olmaması ve bu yüzden duş yapamamaları sıkıntıya sebep olmakta.

Teknik bir arıza olsa bu kadar uzun sürmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bölümdeki görevli personele durumu defalarca sormamıza rağmen bir yanıt alamıyoruz.

Hastane yetkililerinin duyarlılık göstererek sorunu en kısa zamanda çözeceklerine inanıyor, sesimiz olduğunuz için de size teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X