Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

2 yıldır asfalt bekliyoruz

Demirtaş Sakarya Mahallesi 1. Taşkaya Sokak’ta ikamet etmekteyiz. Günay Bey, 2 yıldır yollarımız için asfalt bekliyoruz ancak muhatap bulamıyoruz.

Belediyeyi arıyoruz ‘BUSKİ henüz yağmur suyu giderlerini yapmadığından iş henüz bitmemiş’ deniliyor. BUSKİ’yi arıyoruz ‘O bölgede işimiz bitti’ deniliyor. Tekrar belediyeyi arıyoruz ‘Plan dahilinde değil’ deniliyor. Bölgede 1000-1500 kişi vatandaş ikamet ediyor. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi gayet modern, geniş ve büyük caddemiz var ancak yolları yürünecek gibi değil. Bu konuda maalesef ilgilenecek muhatap bulamıyoruz.

Bir diğer mağduru olduğumuz konu da başıboş sokak köpekleri. Mahallede birçoğumuz fabrikalarda vardiyalı olarak çalışıyoruz. Geceleri veya sabahın erken saatlerinde evimize gelip giderken onlarca başıboş sokak köpeği sokaklarda. Tedirgin oluyoruz. İlgili yerleri aradık, ‘Bu köpekleri buradan toplayın, barınaklara alın’ dedik. Cevap ‘Geldik bulamadık’ deniliyor.

Bu iki konuda, asfalt talebimiz ve başıboş köpeklerle ilgili mağduriyetimizi Söz Sizde köşesi aracılığıyla yetkililere sesimizi duyurmak istiyor ve gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyoruz.

Mehmet Adak


Muhtar Dündar’dan Başkan Dündar’a teşekkür

Demirtaş Sakarya Mahallesi 871. Sokağımıza dört dönüm arazi üzerine çok güzel çocuk parkı ve yürüyüş alanları kazandıran Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar’a ve Osmangazi Belediyesi’nde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

  1. Meşe Sokak’ta da ihtiyacımız olan çocuk parkı yapılmasını ümitle bekliyoruz.

Saygılarımla.

Mümin Dündar

Demirtaş Sakarya Mahalle Muhtarı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X