Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

207. Sokak’taki elektrik direği sorunu programımızdadır

Sayın Günay Yumruktay; gazetenizin 23 Mart tarihli sayısında yayımlanan hizmet konumuzdaki haber incelenmiştir. 

Yıldırım ilçesine bağlı Hacivat Mahallesi 207. Sokak’taki elektrik direğinin bu yılki (2017) yatırım programımızda değiştirilmesi sağlanacaktır.

Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya [email protected] adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.

Saygılarımızla,
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ
Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Bu kaldırımlarda nasıl yürünür ki!

Günay Bey, Balat’ta ikamet etmekteyim. Fotoğrafta da görülebileceği gibi durum bu. ‘Gülümseyin Nilüferde’siniz’ sloganına çok ters görüntü bence. Bu görüntüler o kadar çok ki, yol üzerinde sağlı sollu ne sağlıklı bir birey yürüyebiliyor, ne engelli vatandaşlarımız, ne de bebek arabasıyla ebeveynler. Balat’ta ikamet edenlerin sosyo-ekonomik durumlarının iyi olduğu, herkesin arabası olduğu düşünülüyor sanırım. Otomobili olunca bu insanlar hiç mi yolda yürümüyor. Böyle düşünülüyor ki herhalde, bir kişinin dahi yürümesi imkânsız kaldırımlar yapılıyor.

Umarım yetkililerin dikkatini çeker de, bir çözüm üretirler bu çirkin kaldırımlara.
Balat’tan bir okur

Özlüce Anaokulu miniklerine teşekkür

Nilüfer Çamlıca’daki Özlüce Anaokulu’nun önceki gün Yaşlılar Haftası etkinliği vardı. Ben de, Yardımlaşma Sınıfı öğrencilerinden olan torunum Çağla’nın etkinliğine katıldım. O kadar güzel bir etkinlik yapmışlardı ki, Söz Sizde köşesi aracılığıyla Özlüce Anaokulu yöneticilerine, öğretmenlerine, Yardımlaşma Sınıfı’nın minik öğrencilerine çok teşekkür etmek istiyorum. O miniklerin yaşlılara karşı davranışlarını, ikramlarını, inceliklerini, görünce gelecek adına çok daha fazla umutlandım. Yaşlılara, büyüklerinize ne kadar değer verdiğinizi bir kez daha gösterdiniz. Saygı ve sevgilerimle.
Çağla’nın babaannesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X