Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

23 Nisan Mahallesi’nde sorunlar bitmiyor

23 Nisan Mahallesi 265. Sokak’ta yaklaşık 2 yıldır ikamet ediyorum. Akçen Apartmanı olarak defalarca hem muhtara, hem de belediyeye şikâyetimizi bildiğimiz halde sokağımıza bir türlü hizmet gelmiyor. “İnşaat çalışmalarından ve altyapı tamamlanmadığından dolayı asfalt yapamıyoruz” diye geçiştiriliyoruz. Bırakın arabayla gitmeyi yollarda yürünmüyor bile. Tabii yol denirse buna. Ayrıca araçlarımızın gördüğü hasarı söylemeye bile gerek yok. En son şikâyetten sonra yolun uç kısmına mıcır döküldü. Yolun geri kalanı yine çukur içinde. Belediyeden bir kişi gelip inşaatları denetlesin, şu an yollarda geçecek alan yok. Çok sayıda inşaat yapılan sokakta yollar asfalt oldu. Biz de sokağımızda rahat bir şekilde yürümenin tadını çıkarmayı arzu ediyoruz. Artık bizim de Nilüfer’de yaşayan biri olarak yüzümüz gülsün.

Akçen Apartmanı sakinleri

 

Sokağımıza asfalt istiyoruz
 

​Merhaba; Millet Mahallesi Özyurt Sokak’ta yaklaşık bir sene önce yapımı biten sitenin bulunduğu sokağımızın yolu kışın çamur yazın toz içerisinde. Şehrimizin yetkililerinden sokağımızın asfaltlanmasını talep etmekteyiz.

Millet Mahallesi Özyurt Sokak sakinleri

 

25 yaş üstü öğrencilere Bukart iptali üzdü
 

Bizler üniversitede eğitim gören, birçok zorlukla, maddi imkânsızlıklarla harç paralarını yatırmaya çalışan öğrencileriz. Büyükşehir Belediyesi’nin meclis kararıyla 25 yaş üstü ve SGK girişi olanlara Öğrenci Bukart’ı uygulamasını kaldırdığını öğrendik. Böyle bir uygulamanın yürürlüğe girmesi bizleri hem üzdü, hem şaşırttı. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldu anlam verebilmiş değiliz. Bizler, bu konunun mağduru, zorluklarla eğitim görmeye çalışan öğrenciler olarak Büyükşehir Belediyesi’nden bu uygulamanın kaldırılmasını rica ediyoruz. Umuyoruz ve inanıyoruz ki, şehrimize hizmetlerin dışında, kültüre ve eğitime de değer veren Büyükşehir Belediyemiz biz mağdurların sesine kulak verecek ve mağduriyetimizi giderecektir.

Bir grup üniversiteli

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X