Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

25 yıllık sokak neden kapatıldı?

Köşe Yazısını Dinle

Yıldırım ilçesi 152 Evler Mahallesi 2. Can Sokak 25 yıldır ve bugüne kadar Belediye tarafından sokak olarak değerlendirilip yol, kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılarak kullanıldı. Ancak, geçtiğimiz günlerde belediye ekipleri tarafından bölge bahçe çitleri kullanılarak kapatıldı ve sokak çıkmaz sokağa dönüştürüldü.

Mahalle sakinleri olarak bu duruma bir anlam verebilmiş değiliz.

Durumdan şikâyetçi olmamıza rağmen de bir sonuç alamadık.

Yıldırım Belediyesi yetkililerinin bu konuda bir bilgilendirme ve açıklama yapmalarını rica ediyoruz.

Mahalle sakinleri


Ulaşım sorunumuz var

Abi merhaba. Ben Nilüferköy civarında oturan bir vatandaşım. Ulaşıma gelen zamlardan en çok etkilenen mahallelerden biriyiz. Civar mahallelerde şehir merkezine iki hat var biri uzun biri kısa yani biri Organize Sanayi Bölgesi’ne çalışırken diğeri şehir merkezine Atatürk Caddesi’ne gidiyor. Çağrışan, Aksungur, Nilüferköy’den Organize Sanayi’ye giden kısa hat yok. 14 Hat No’lu otobüsler uzun hat. Biz neden sürekli Heykel’e gider gibi (3,80 TL) para ödüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, BURULAŞ veya UKOME’nin bu konuda bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz.

Samet Güner


Vatandaş önerisi: Tramvay yolu bariyerlerle ayrılmalı

Altıparmak Caddesi’nde tramvay geldiğinden beri zaman zaman üzücü kazalar oluyor. Vatandaş olarak önerim, bu cadde üzerinde gereken düzenlemenin yapılarak caddenin orta şeridinin bariyerle ayrılması. Araçlara sola dönüş yasak olmasına rağmen sürücülerin bu kurala uymadıklarını görüyoruz. Vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkür ederim.

Çağatay Göllü


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

♦Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, gunayyumruktay@ olaygazetesi.com.tr, gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X