Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

40 yaş altı öğretmenler de aşı bekliyor

Köşe Yazısını Dinle

Bildiğiniz gibi öğretmenler de (40 yaş üstü) aşı öncelikli gruba alındı.

Ancak, 40 yaş üzeri öğretmenler aşı olabiliyor.

Malum okullar uzaktan eğitim yapıyor. Vaka sayılarının düşmesine bağlı olarak yakında yüz yüze eğitime de geçilir.

Yüz yüze eğitim tüm öğrencilerimiz için çok önemli.

Çünkü uzaktan eğitimde bazen uygulamalı derslerde yeterli olmayabiliyor. Yüz yüze eğitim gibi değil doğal olarak.

Çocuklar okuldan uzaklaşınca eğitimden de soğuyabiliyor. Özetle, eğitim camiasında hiç de azımsanmayacak kadar 40 yaş altı eğitimci var. Bu nedenle sağlıkçılar gibi öncelikli grupta yer almak ortak dileğimiz

Umarım bizler de en kısa sürede aşılamada öncelikli gruba dahil edilir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

Bir okur

 

2. doz için aşı randevusu alamıyoruz

Günay Bey, mayıs ayının ortalarında babam ve annem (ikisi de 65 yaş üzeri) ilk doz BioNTech aşısı oldular. Ancak, 2. doz aşı randevusu alamıyoruz.

MHRS’den özel hastaneler için de aşı randevusu alınabiliyor artık. Aşılama hızının artması açısından çok yerinde bir karar ama internet üzerinden aşı randevusu alamıyoruz.182’yi aradım, karşımdaki görevli temmuz ayından önce randevu veremeyeceklerini söyledi.

Yetkililerin dikkatine sunuyorum.

Bir okur

 

Kestel Devlet Hastanesi’ne teşekkür

Hafta sonu 2. doz aşımızı yaptırmak için Kestel Devlet Hastanesi’ne gittik. Vatandaşın aşı olmak için sıra olduğunu gördüm. Aşı olması gelenler için gayet konforlu bir ortam hazırlanmış.

Yoğunluk olmadan planlı bir şekilde randevulu gelen vatandaşlar aşılarını olup gidiyor. Bu vesile ile aşılama yapan tüm sağlık personeline, Kestel Devlet Hastenesi yetkililerine teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Bir vatandaş

 

DİKKAT! İNEGÖL’DE SU KESİNTİSİ

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında İnegöl ilçesi Orhaniye, Osmaniye, Mesudiye, Hamidiye, Mahmudiye, Kemalpaşa, Süleymaniye, Sinanbey, Cuma, Yenice, Burhaniye, Turgutalp, Hocaköy, Çeltikçi ve Cerrah Mahallesi ile civarında 3.6.2021 tarihinde 10.00 – 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], gunayyumruktay@ gmail.com elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da (Facebook- Instagram) ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X