Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

93 Hattı ile ilgili BURULAŞ’tan okur şikâyetine yanıt var: Yoğun saatlerde takviye araçlar çıkarılmaktadır

Köşe Yazısını Dinle

11 Ekim 2022 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşenizde yayımlanan okur yazısı ile ilgili olarak, “Bu Hatta Çözüm Bulunmalı’’ başlıklı konuya cevabımızın aşağıdaki şekilde olduğunu iletmek isteriz.

Değerli yolcumuz;

Öncelikle tüm büyükşehirlerde olduğu gibi toplu taşımada zirve saatlerde, gün içi hizmet konfor seviyesinin tam olarak sağlanmasının mümkün olamadığını iletmek isteriz.

93 hattının hafta içi saat 07.00-09.00 saatleri arasında 20 dakika aralıklarla 6 sefer yaptığını, hafta sonu ise 07.00-09.00 arasında seferlerin 4 sefere düştüğünü iletmek isteriz.

İşe ve okula giden yolcularımızın belirli saat aralığında kalkış yapan araçları kullanması sebebiyle oluşan yüksek talebin yolculuk konforunu ve kapasiteyi etkilediğini üzülerek belirtmek isteriz.

Bununla birlikte okulların açılması ile birlikte kış saati uygulamasına geçildiğini ve hatların sefer saatlerinin düzenlendiğini bilgilerinize sunarız.

Yolculuk verilerinin kontrol edildiğini ve yoğun saatlerde eldeki araç filosuna bağlı olarak takviye araçların çıkarıldığını iletmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

BURULAŞ
Kurumsal
İletişim

 

157 No’lu lamba erken  kapanıyor

Dikkaldırım’da 2. duraktaki ışıklar gece 23.00’te resete geçiyor. Oysa burada trafik gece 03.00’e kadar devam ediyor. Son durakta böyle bir durum yok. Sadece 2. durakta 157 No’lu ışıkta bu sorun yaşanıyor.

Yetkililerin bu lambalarda düzenleme yapmasını rica ediyoruz.

Y. Temel Tatlısu

 

DİKKAT! NİLÜFER’DE SU KESİNTİSİ

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi İzmiryolu Caddesi – Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı ve Uğur Mumcu Bulvarı arasında kalan bölge ile civarında 13.10.2022 tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X