Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Abdal Murat Mahallesi yetkililerden ilgi bekliyor

Bizler Abdal Murat Mahallesi sakinleri olarak sorunlarımız var ve buna ilgililerin duyarsız kalmamasını istiyoruz.

– Çakırhamam’dan merkez Kuştepe-Abdalmurat istikametine giden özel minibüsler vatandaşın onca ikazına rağmen keyfi saat uygulaması yüzünden yolcular mağdur edilmekte, yolculuk esnasında araçta son ses müzik açıp yolcuları rahatsız edilmekte, yasak olmasına rağmen tıka basa yolcu alınmakta, yolcuların hayatı tehlikeye atılmaktadır. Geç saatlerde ise çocuk yaşta muavinler kullanılmaktadır.

– Kuştepe’den Abdal Murat Mahallesi’ne giderken dereboyu dediğimiz Bursa manzaralı yer resmen açık hava meyhanesine dönüşmüştür. Mahalle halkı olarak bu bölgeden korkarak geçiyoruz. Bu durumdan oldukça rahatsısız.

– Abdal Murat Mahallesi’nde neredeyse hergün hırsızlık olmaktadır. Mahalleye bir tane güvenlik amaçlı kamera konulması talebimiz olmasına rağmen değerlendirilmemiştir.

– Kentin merkezinde sayılan bu mahalleye ulaşım en ücra köylerden bile daha ilkel durumdadır.

Yetkililerimizden mahallemizle ve mağduriyetlerimizle ilgilenmesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Abdal Murat

Mahallesi sakinleri

 

Keşke her eğitimci böyle olsa

 

Bir öğrenci velisi ve ebeveyn olarak Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Müdürümüz Sayın Avni Korkmaz’a teşekkürü bir borç olarak görüyorum. Köşeniz aracılığıyla da kendisine teşekkür ediyorum. Öğrenci velilerinden tutun, da, okul içindeki personele, eğitimcilere, öğrencilere kadar herkesle yakından ilgilenmesi, çözüm odaklı yöneticiliği, bir eğitimciden beklenen ilk özelik olan idealist olması, çocukların eğitimini kendisine ideal edinmişliği, bir eğitimciden öte, baba hassasiyeti ile onların okul içinde ve dışındaki güvenliği ile ilgilenmesi beni ve eminim ki birçok velinin takdirini de kazanıyordur. Çünkü çocuklarımızın böyle eğitimci ve yöneticinin bulunduğu okulda eğitim görmesinden gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Saygılarımla

A. Barış DOĞAN

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X