Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Acemler’de ikiye ayrılan hattaki görsel farklılık

Köşe Yazısını Dinle

İşim gereği sürekli Emek/1 metro hattını kullanmaktayım. Acemler- Karaman istasyonları arasındaki tren yolunun çevre düzeninin durumu yıllardır hep dikkatimi çeker.

Ne kadar kötü bir görüntü var bu alanda.

Diğer tarafta Acemler’den çıkıp Üniversite istikametindeki yolun çevre düzenlemesine bakıyorum, gayet güzel bir peyzaj çalışması var.

Ağaçlandırılması, yeşil alanıyla gayet güzel görünüyor.

Neden bu çevre düzenlemesi Acemler-Karaman arasında da yapılmaz ki? Etraf yabani ot dolu, beton bariyerlere bakınca korku tüneline girer gibi hissediyor insan kendini.

Herhalde Bursaray’ın en kötü ve bakımsız kısmı bu 100-200 metrelik bu kısımdır.

Bahsettiğim bölgede yapılacak bir peyzaj çalışması, belki de güzel bir ışıklandırma/ aydınlatma ile daha güzel bir görsellik kazandırılabilir.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla talep ve önerimi  BURULAŞ, BURSARAY ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin dikkatine sunuyor, değerlendirilmesini rica ediyorum.

Bir vatandaş

Mahalle sakinleri kapatılan Aile Hekimliği Merkezi’ni geri istiyor

Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezimiz ‘nüfus yoğunluğu’ gerekçe gösterilerek kapatıldı ve Balat Mahallesi’ne taşındı. Neden, hangi gerekçe ile aile hekimliğimiz kapatıldı? Sürekli yapılaşan Ahmet Yesevi Mahallesi her geçen gün nüfusu artan bir bölge olmasına rağmen kapatılmasını mahalle sakinleri olarak anlayabilmiş değiliz. İl Sağlık Müdürlüğü’nün konuyu açıklık getirmesini ve sağlık ocağımızın mahalle sakinlerine hizmet vermeye devam etmesini talep ediyoruz.

Saygılarımla.

Mahalle sakinleri adına Abdurrahim Aktaş

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X