Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Ahmet Uyar İlkokulu sahipsiz mi?

Günay Bey öncelikle iyi günler diliyorum. Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi’nde bulunan Ahmet Uyar İlkokulu bahçesi her gece bir takım insanların müzik yapma alanı haline gelmiş durumda. Yüksek müzik sesi, gürültü, çirkin ve rahatsız edici davranışlar gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Ve biz bunu çirkinliği ve gürültü kirliliğini her gün çekmek zorunda kalıyoruz.

Emniyet’e yaptığımız başvurulardan da kesin sonuç alamıyoruz. Burası bir okul bahçesi, çevre bina dolu.

Bu kadar sahipsiz mi bu okul?

Çevreye karşı duyarsızlık, gürültü kirliliği neden önlemez?

Bunun çözümü nedir?

Yetkililerimizin dikkatine sunuyorum.

Saygılarımla.

Semt sakini bir okur

 

Kaldırımlar yabani ot dolu bakım gerekli

Yıldırım ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Ali Rıza Bey İmam-Hatip Okulu çevresinde bulunan kaldırımlara bakım gerekli. Yabani otların temizlenmesi, fotoğrafta da görüldüğü gibi kırılan bankın yenilenmesi rica ediyorum. Bu bankları yaşlı insanlar kullanıyor genellikle. Ama bir takım insanlar bu banklara zarar veriyor ne yazık ki.

Saygılar.

Semt sakini bir okur

 

Su faturaları neden bu kadar yüksek geldi?

Günay Bey, Gürsu Yenidoğan Mahallesi Gülcan Sokak’ta ikamet ediyoruz. Son gelen su faturalarımız 300 ila 500 arasında geldi. Bu yüksek su faturaları konusunda ne yapacağımızı bilemiyoruz açıkçası. Çözüm için yetkililerin desteğini bekliyoruz.

Saygılar.

Sokak sakinleri adına Yunus Kısa


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine, çevrenizde gördüğünüz, kentimizi, çevremizi, sokağımızı ilgilendiren görüş, öneri ve şikayetlerinizi [email protected], [email protected] mail adresleri, Facebook ve Instagram sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz.

Kurban Bayramınızı kutlar, insanlığa ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Sağlıkla kalın, mutlu kalın.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X