Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Aktarma sistemindeki arıza kaynak suları mı kirletiyor?

Köşe Yazısını Dinle

Günay Bey selamlar. Tabiat harikası Osmangazi Küçükdeliller Köyü’ndeki Bursa içme suyunu karşılayan Nilüfer Baraj havzasındaki içme suyunun aktarma sistemindeki arızadan dolayı aylardır kanalizasyon, arıtma sistemine ulaşmadan şehrimizin içme suyuna karışmakta. Yine aynı yol üzerine insanların ve doğal yaşamdaki canlıların kullandığı yol güzargâhında logar kapağı ya hiç yok ya da canlı hayatını tehdit edercesine uygun olmayacak şekilde konumlandırılmış. Bölge halkına sorduğumda konu ile ilgili  ilgili yerlere başvuru yapıldığını, ancak bir netice alamadıklarını öğrendim.

Yetkililerin bu konuda gerekli adımları atmasını, sorunu çözme konusunda dikkatlerine sunuyorum. Sorunun çözümüne sunduğunuz katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Ömer Kabakçı

Dikkat! Orhaneli, Karacabey ve İnegöl’de su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Orhaneli ilçesi, Gazipaşa, Karabekirpaşa, Fevzipaşa, İsmetpaşa, Esentepe ve Üçyüzevler mahalleri ile civarında 3.3.2021 tarihinde 09.00 – 19.00 saatleri arasında, Karacabey ilçesi, Emirsultan, Esentepe, Saadet, Gazi, Sırabademler, Canbali, Yeni, Yenice, Drama, Tavşanlı ve Nasrettin mahalleleri ve civarında 4.3.2021 tarihinde, 10.00 – 17.00 saatleri arasında ve İnegöl ilçesi Kemalpaşa, Süleymaniye, Hamidiye, Mesudiye, Mahmudiye, Turgutalp, Orhaniye, Yenice, Sinanbey, Osmaniye, Burhaniye, Cuma ve Çeltikçi mahalleri ile civarında 3.3.2021 tarihinde 06.00 – 00.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın tedbirli olmaları rica olunur.

 Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X