Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Akyıldız Kavşağı’ndaki sorunlar vatandaşı zor durumda bırakıyor

Yunuseli’nde birçok kavşağın kesişme noktası olan Akyıldız Kavşağı‘ndan sizlere bahsetmek istiyorum.

Bilindiği gibi Yunuseli Mahallesi’nde son yıllarda bazı bölgelerin imara açılmasıyla birlikte bölgenin nüfusu neredeyse 3’e katlandı.  

23 Nisan, Yunuseli, Dereçavuş ve Yeniceabat mahallelerinin kesiştiği noktada bulunan Akyıldız Kavşağı’nda gün geçmiyor ki kaza olmasın.

Özellikle bu bölgede yaşayanların Terminal ve İstanbul Caddesi’ne ulaşmak için bu kavşağı tercih etmeleri trafik yoğunluğunu katlıyor.

Mesai başlangıcı ve sonrası Akyıldız Kavşağı adeta kilitleniyor.

Sürücüler birbirlerinden yol istemek için korna düellosuna girince gürültü kirliliği de tavan yapıyor.

Bir de hava yağmurluysa kazaların ardı arkası kesilmiyor.

Malum kavşağı ilk kez kullananların bu bölgede kavşak olduğunun farkına bile varmadan tam gaz araçlarını sürdüğüne şahit oluyoruz.

Yolda yeterli aydınlatmanın olmaması da kazalara davetiye çıkarıyor.

Yunuseli’nde tali yollarda bile trafik lambası varken bu derece yoğun kullanılan Akyıldız Kavşağı’nda neden sinyalizasyon yok anlamak mümkün değil. 

Osmangazi ve Büyükşehir belediyeleri ile UKOME‘nin bir an önce Akyıldız Kavşağı ile ilgili çözüm üretmesini rica ediyoruz.

Ölümlü bir kaza yaşanmadan bu kavşağa trafik lambası ve gerekli aydınlatmanın sağlanmasını talep ediyorum. Saygılarımla. 

Adem Yardımcı

 

Sokak her yağmurda bir gölet

Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi altındaki Demirtaşpaşa Mahallesi Sarper Sokak’ta yağmur suyu rögarı bulunmadığından her yağmur yağdığında sokak küçük bir gölet haline dönüşüyor. Semt sakinleri olarak 1,5 yıldır bu sorunun giderilmesi için yetkililere başvurmamıza rağmen bugüne kadar maalesef bir sonuç alamadık. BUSKİ’nin en kısa sürede çözmesini rica ve talep ediyoruz. Saygılarımızla.

Semt sakinleri

 

Dikkat! Yıldırım’da SU KESİNTİSİ

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Esenevler Cadde ve 4. Eser Sokak ile civarında 6.11.2020 – 25.11.2020 tarihleri arasında, 10.00-18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. Tedbirli olması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X