Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Altgeçitteki asansör 3 yıldır bakım bekliyor

​Sayın Günay Yumruktay, öncelikle köşenizde sorunlara, şikâyetlere, öneri ve isteklere yer verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Size bir türlü çözülemeyen ve bizleri mağdur eden bir durumu iletmek istiyoruz. Soğanlı Odun Depoları Botanik Park arasındaki altgeçitlerde asansörlerin 3 yıldır çalışmadığını Büyükşehir Belediyesi’ne bildirmemize rağmen bir türlü bakım ve onarımı yapılmadı. Yetkililerden rica ediyoruz, ya asansörleri tamir etsinler, faal duruma gelsin ya da bir üstgeçit mi yapılır, altgeçit daha kullanışlı hale mi getirilir bilmiyoruz. Sonuçta, burayı kullanan vatandaşlar oldukça mağdur oluyor. Yetkililerin konuyu inceleyip, bir çözüm üreteceklerini, vatandaşı mağdur etmeyeceklerini ümit ediyoruz.

Saygılarımızla.

Çukurca ve Dışbudak Mahallesi sakinleri adına Hakan Kakan

 

UEDAŞ’tan okur şikâyetine yanıt

 

25.1.2017 tarihinde köşenizde yayımlanan aydınlatma şikâyetleri ile ilgili çözüm sağlanmıştır.  Bahsi geçen bölgelerde yapılan çalışmalar ile sorunun giderildiğini tarafınıza iletir, farklı bir sorun, soru, öneri ya da şikâyetleriniz için bizimle 7/24 iletişime geçebileceğinizi belirtmek isteriz. Müşteri memnuniyetini önemsiyor ve sizi dinliyoruz. Saygılarımızla.

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ

Kurumsal İletişimYönetmenliği

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X