Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Altınpark Lunaparkçılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Metin Balarısı’nın açıklaması:

Söz Sizde köşesinde 14 Mayıs 2015 tarihinde yer alan Lunaparkta tehlike kapıya dayanmadan başlıklı yazıda oyuncaklarla ilgili iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur, hiçbiri doğru değildir.

Kaldı ki, işletmemizdeki toplam 22 adet oyuncak Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden gönderilen bir mühendis ekibi tarafından her yıl yaz sezonuna girmeden teker teker kontrol edilerek izin verilmektedir.

Bu yıl da, aynı kontrol 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yönetmeliklerin ilgili maddeleri gereğince 24.4.2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Eğlence tesisimizdeki her yaşa hitap eden 22 adet oyuncak bu kontrol sırasında da yetkili mühendislerce tek tek kontrol edilerek gerekli izinler verilmiştir.

Bu konuda Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden de 30 Nisan 2015 tarih ve 30.6/1742 sayılı izin belgesine arzu edenler ulaşabilirler.

Anonim şirketimizin faaliyetleri böylesine şeffafken gerçeklerle hiçbir ilişkisi olmayan iddiaların ortaya atılmasını esefle kınıyorum. Saygılarımla.”

 

Sokağımız çukur ve çamur içinde

 

Çekirge Çizme Sokak’ta Bursagaz 1 ay önce 100 metrelik kazı yaptı. Kazdığı çukurları daha sonra mıcırla kapattı. Fakat sokağımız bayır olduğundan mıcırlar aktı, çukurlar ortaya çıktı. Bu olumsuz görüntü bir tablo gibi ortada kaldı.

Bursagaz’ ı defalarca aramamıza rağmen asfalt yapımı için gelmiyorlar. Ayrıca karşımızdaki Uygun Sokak’ta arkadaşlarım oturuyor. Bu sokağın durumu bizim sokaktan beter. O sokağı da BUSKİ kazmış, tam 6 aydır sokak çamur deryası içinde. Toz duman pislik ne ararsan var. Bu nasıl iştir, 5 metrelik asfaltın tamirini 6 ayda yapamıyoruz.

Kemal SEVİNÇ

 

İlk kalkış öne çekilsin

 

Demirtaş hızlı göç almakta bunun yanısıra toplu taşımada 17/D nolu otobüsler ihtiyaca yetmemekte. Özellikle ilk hareket saatlerinin geç olması her vatandaşın işlerine gecikmeli gitmesine neden olmakta.

Demirtaş’ ta ilk hareket saati 06.45 olarak belirlenmiş. Bölgenin şehir merkezine uzaklığı işçi ve memurları sıkıntıya sokmakta. Bu bakımdan Demirtaş’ ta ilk hareket saatinin 06.30 olmasını istiyoruz.

İsminin yayınlanmasını istemiyor

 

Çocuk parkının gürültüsü

 

Dikkaldırım Mahallesi Hayran Cadde Cangal Sokak’ ta bulunan Gümüş Çocuk Parkı’ ndan yayılan sesler müthiş bir gürültüye yol açmakta. Hafta içi ve hafta sonları oluşan gürültü yakında okulların tatile girmesinin ardından daha çok çocuğu barındıracak olmasıyla iyice artacak. Artık rahat oturamadığımız evlerimizde akşamları dahi gürültüye katlanmak durumunda kalacağız.

Belki size ilginç gelecektir. Mahalle sakinleri olarak Osmangazi Belediyesi’ ne birkaç kez başvurup, çocuk parkının buradan kaldırılmasını istedik. Pek çok sokak ve cadde park isterken biz olanın kaldırılması peşindeyiz ama buna mecbur kaldık.

Taner SAĞLAM

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X