Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Altyapı çalışmaları bittikçe asfaltlama yapılacaktır

Köşe Yazısını Dinle

Sayın, Günay Yumruktay, 15 Ocak 2023 tarihli köşenizde “Yeni Yerleşim Yeri Ama, Yazı Ayrı Bir Dert Kışı Ayrı Dert!” başlığıyla yayımlanan Balkan Mahallesi’ndeki asfalt talebiyle ilgili gerekli incelemeler yapıldı.

Asfalt çalışmalarımızda planlama yaparken, takdir edersiniz ki kamu kaynaklarının verimli kullanılması adına yapılaşmanın tamamlandığı ve altyapı çalışmalarının da bitirildiği bölgelere öncelik vermekteyiz.

Yeni yapılaşmanın yoğun olduğu ve inşaat çalışmalarının devam ettiği Balkan Mahallesi’nde bölge halkından sıkça asfalt talebi almaktayız.

Ancak bölgede diğer altyapı kurumlarının çalışmaları henüz tamamlanmadığı için bölgenin tamamında asfaltlama çalışmalarına başlanamamaktadır. Balkan Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan Naim Süleymanoğlu Bulvarı, Begonya, Cebel, 615. ve İstiklal sokaklarında 2022 yılı yatırım planı dahilinde gereken asfalt kaplama çalışması yapılmıştır.

Mahalle genelinde BUSKİ tarafından yağmur suyu deşarj hatlarının çalışmaları devam etmektedir. Leylek, Lalezar, İstiklal, Telli Turna sokaklarda BUSKİ çalışması tamamlanmış olup, mevsim şartlarına göre asfalt kaplama çalışmaları yapılacaktır.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.   

Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

 

 DİKKAT!
HARMANCIK VE NİLÜFER’DE SU KESİNTİSİ

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi, Çamlıca, Konak ve Odunluk Mahallesi, Eski Orhaneli yolunun güneyinde kalan bölge ile civarında 2 Şubat 2023 (bugün) tarihinde, 00.10- 23.50 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Şebekeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Harmancık Merkez Topbaşı Mahallesi, Ece Mahallesi ve civarında 02/02/2023 tarihinde, 10:00- 18:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

 

Söz Sizde köşesi okurlarının dikkatine!

Değerli Söz Sizde köşesi okurları, çevrenizde yaşadığınız sorunları, önerilerinizi, teşekkürlerinizi, talep ve şikâyetlerinizi fotoğraflayıp WhatsApp hattı üzerinden, [email protected] mail adresinden de çok daha rahat bir şekilde bize ulaşabilirsiniz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X