Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Altyapı tamam da yolların hali ne olacak?

Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi 1. Taşkaya Sokak,  4. Yüksel Sokak,  8. Çardak Sokak, 1. Çivit Caddesi bölgesine son 1 yıl içerisinde toplam 310 daireye vatandaş taşındı.

Bölgede bütün altyapılar tamamlandı. Ancak asfalt, bordür, kaldırım ve tretuvar çalışmaları maalesef bir türlü yapılamadı.

Defalarca konuyla ilgili belediyeye başvurmamıza rağmen sonuç alamadık. Çünkü, verilen yanıtlarda bahse konu olan alanlarda 2020 yılında bordür ve trutevar ve asfalt çalışması planlaması yoktur cevabı alıyoruz.

Kış geliyor, her yağmur yağdığında oluşan çamur deryasında buradaki vatandaşlarımız mağdur oluyor. Araçlar zarar görüyor, yürümek zorlaşıyor.

Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden, bir an önce kış şartları ağırlaşmadan asfalt çalışmasının yapılmasını talep ediyoruz.

Saygılarımla.

Mümin Dündar

Demirtaş Sakarya Mahallesi Muhtarı

 

Başıboş 3 köpek kontrol altına alındı

3 Ekim 2020 tarihli gazetenizin Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Ertuğrulgazi ve Kaplıkaya’daki Sokak Köpekleri Tedirgin Ediyor” başlıklı okur şikâyeti incelenmiştir.

Haberde şikâyete konu olan bölgede, Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin takip çalışması neticesinde, 3 erişkin başıboş köpek, bakımları yapılmak üzere Belediyemize ait Sahipsiz Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne alınmıştır.

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince başıboş köpekler alınır, aşıları yapılır, kısırlaştırılır, kulağına küpe takılır ve alındığı ortama bırakılır. Hayvanları Koruma Kanunu ile ilgili yönetmelik çerçevesinde takip çalışmaları devam etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X