Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Anayola park eden araçlar sorun yaratıyor

İyi günler, iyi çalışmalar. Ciddi bir sorun olan Ankara Yolu Şükraniye Mahallesi’ndeki Yapı Kredi ve Akbank önünde araçlar park alanına yatay park park ediyor. Esnaftan aldığım bilgiye göre burası daha önce dikey olarak park ediliyormuş. Yoldaki çizgilerden de anlaşılabiliyor zaten. Yaklaşık 25-30 araç buraya park edebiliyor. Ancak, araçlarını buraya park edenler yatay olarak park ettikleri için anayolu çok ciddi anlamda kapatıyor. Trafik ekipleri ve otopark şirketi düzenleme yapıyor mu bilinmez ama acilen buranın eski haline çevrilmesi gerekmekte. Aksi halde kazalar kaçınılmaz görünüyor. Tek şerit yatay park etmek buranın yükünü kaldırmıyor ve fotoğraflarda olduğu gibi birçok araç anayola park ediyor. Anayol zaten dar. Bir de araçların düzensiz, dikkatsiz, vurdumduymaz şekilde park etmesi, hatta yaya kaldırımına kadar çıkmaları büyük sorun.

Yetkililerin ivedilikle bu soruna çözüm üretmesi gerekiyor. Saygılarımla.

Mahalle sakini okurunuz

 

Gemlikli vatandaş da kaldırım mağduru

 

Günay Bey, size Gemlik’ten yazıyorum. Gemlik’te Dr.  Ziya Kaya Mahallesi 1. Sokak’taki araçların kaldırımlara park etmesinden mağduruz. Kişiler, araçlarını sürekli kaldırımlara bıraktıkları için, biz yayaların hakkımız olan yaya kaldırımlarını kullanmamız imkânsız hale geliyor. Sizin aracılığınızla yetkililerden rica ediyorum. Gemlik’te de lütfen birileri harekete geçsin ve yaya kaldırımlarını biz yayalara bıraksınlar. Gerekirse kaldırımla cadde arasına delinatör mü konulur, duba mı konulur bilemiyorum. Çünkü başka çare olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Yetkililerin sesimize duyarsız kalmayacağını ümit ediyor, iyi günler diliyorum.

Saygılarımla.

Gemlik’ten okurunuz

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X